Autor: Logistikauudised.ee • 1. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna transporti asus juhtima Deniss Boroditš

Deniss Boroditš
Foto: Andres Haabu
Täna alustas Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimehena tööd Deniss Boroditš, kes seab eesmärgiks veenda tallinlasi suuremal määral ühistranspordi kasuks otsustama.

“Tallinna ühistransport peab olema kiire, uuenev ja usaldusväärne,” ütles Boroditš täna ametisse astudes. “Esimene ülesanne on usalduse taastamine, mis on skandaalides kahjustada saanud ja kipub häid uudiseid varjutama.”

Boroditš rõhutas, et Tallinna Linnatranspordi ASis ei tohi olla mingit kohta korruptsioonile ja kõikidele märkidele maksumaksja raha väärtarvitustest reageeritakse kohe. “Linna raha ja vara peavad olema koheldud heaperemehelikult,” sõnas Boroditš.

Ühistranspordi arendamisel peab Boroditš oluliseks sadama trammi projekti edukat elluviimist ja uute madalapõhjaliste trammide ostu. Lisaks tasub mõelda uute trammiliinide loomisele erinevate linnaosade suunas.

“Minu jaoks on oluline tõsta ühistranspordi liikumiskiirust ja korrigeerida bussiliine koostöös Tallinna Tehnikaülikooli teadlastega,” ütles Boroditš.

Boroditš osutas, et tähtis on parandada rahulolutaset Tallinna ühistranspordiga ja tuua ühistransporti kasutama neid inimesi, kes pole harjunud seda seni tegema. “Rohkem ühistransporti kasutades suudame linnaliiklust sujuvamaks muuta,” ütles ta.

Boroditš (38) on olnud Riigikogu liige aastatel 2011-2018, samuti on ta töötanud Tallinna abilinnapeana aastatel 2007-2011. Aastatel 2000-2002 ning 2005-2007 tegutses ta eraettevõtluses, on kuulunud ka mitmete ettevõtete nõukogudesse. Boroditš on lõpetanud Concordia Rahvusvahelise Ülikooli õigusteaduse alal.

Deniss Boroditši brutopalk Tallinna Linnatranspordi ASi juhatuse esimehena on 6500 eurot, ehk 1000 eurot rohkem kui tema eelkäijal, korruptsiooniskandaalide tõttu tagasi astunud Enno Tammel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077