Autor: Logistikauudised.ee • 18. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna lauluväljakul saab näha tuunitud veokeid

Kuljetus Auvineni Lowrider.
Foto: Forest Steel OÜ
Laupäeval, 21. juulil toimuval raskeveokite näitusel Tallinn Truck Show 2018 kogunevad juba neljandat aastat järjest Tallinna lauluväljakule erinevate maalingutega kaunistatud rekad, kohal on üle saja erineva raskeveoki.

Teiste seas toob Soome ettevõte Kuljetus Auvinen esmakordselt Eestisse oma kõige uuema „teose“ Lowrider, mis on tänaseks võitnud juba seitse auhinda ning valitud 2017. aasta Power Truck Show’l rahva lemmikuks.

100 näituseautot – rekad ja pilkupüüdvad uunikumid

1 000 000 eurot – näituse kalleima reka hind, millest 50% moodustas kulus tuunimisele

76 tonni – näituse raskeima reka kaal

25,25 meetrit – näituse pikima reka pikkus

6 bändi

20 food truck'i ja toitlustajat

Allikas: Tallinn Truck Show

Lisaks Euroopas 28 auhinda võitnud Madonnast inspireeritud Scania R560, mis on valminud kolme kunstniku ja ühe elektriku koostöös. Madonna on Euroopas enim auhindu võitnud veok, mis on igapäevases liikluses juba alates 2014. aastast. Kohal on ka Madonna üks autoritest, Põhjamaade ainus naissoost autokunstnik Nina Myllymäki. Lisaks on EV 100 auks Jüri Arraku kujundatud veok Suur Tõll.

Tallinn Truck Show toimub juba neljandat korda ja seapuhku on meelelahutust igale maitsele ja vanusele: Sebastian Westbergi motokrossi ja Zerkala tuleteatri pürotule-show, trikimootorratturid ja driftijad jne.

Üritusel astuvad üles Getter Jaani, Põhja-Tallinn, Elephants From Neptune ja teised. Õhtule paneb punkti Soome rokkbänd Dingo. Peasissepääs on lauluväljaku Oru väravates, jalakäijatele on avatud Mere väravad. Väravad avatakse kell 10.00, pääse Piletilevi eelmüügist maksab 20 eurot, kohapeal 25 eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077