13. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestisse lisandus veel üks sõidujagamisteenus

HOPE takso kliendirakendus
Foto: Kuvatõmmis
Sellest nädalast alustas Eestis tegutsemist uus sõidujagamisplatvorm HOPE, mille taga on Eesti Ekspressi väitel paarsada Taxifys pettunud juhti.

Veebilehel hope.taxi tutvustatakse uut sõidujagamisplatvormi kui kliendile mõistliku ja stabiilse hinnaga teenust ning juhtidele konkurentsitult madalamaid vahendustasusid Tallinnas.

„Meie eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset teenust kliendile rakendades läbipaistvat hinnapoliitikat. See tähendab, et tellides oma sõidu HOPE äpi vahendusel võib klient olla kindel, et talle saabub järgi puhas ja korralik auto mille juht valdab heal tasemel riigikeelt,“ seisab kodulehel, kus lisatakse, et ettevõtmine panustab läbipaistvale hinnapoliitikale, et ükski klient ei peaks muretsema, et sama sõit erineval kellaajal maksab oluliselt rohkem.

Sõidu tellimisel HOPE äpi kaudu on võimalik sõit kellaajaliselt ette tellida.  Äpp on saadaval nii Android kui iOS süsteemiga seadmetele.

Kõikidele HOPE süsteemis sõitvatele autodele on samad nõuded: auto vanus kuni 10 aastat, sõiduk mis osutab teenust, peab olema tehniliselt väga heas korras, puhas ning omama vastavaid dokumente.

Samuti peavad taksoteenust osutavad juhid omama vähemalt 2 aastast juhikogemust ning head riigikeele oskust. Juhil peab olema kehtiv teenindajakaardi number.

Eesti Ekspressi teatel on uue teenuse taga paarsada Taxifys pettunud juhti. „Hope on sellest nädalast AppStore’ist ja Google Playst alla laetav ning seda kasutab juba üle 50 juhi. Hope võtab juhtidelt poole vähem vahendustasu - 9,9 protsenti sõidu maksumusest - millest omakorda 2 protsendipunkti suunatakse firma poolt automaatselt heategevusse. Ülejäänust kaetakse äpi arenduskulud ja kasum. Uue äpi tõi turule osaühing Private Driver, mille omanikud on Robin Ilvik ja Mary-Liis Narits,“ kirjutab Eesti Ekspress.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077