Autor: Logistikauudised.ee • 18. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aita ülikoole logistikauuringus!

Foto: Logistikauudised.ee
Tallinna Tehnikaülikool ja Turu Ülikool viivad alates 16. maist ühiselt läbi ulatusliku Eesti ettevõtete logistikauuringu, millesse saavad logistikasektori ettevõtted anda oma panuse ka logistikauudised.ee vahendusel.

Tegemist on Eestisjuba kolmandat korda läbiviidava, internetiküsimustikel põhineva uuringuga, mille eesmärgiks on analüüsida logistika ja tarneahela juhtimise valdkonna arengut Eesti ettevõtetes. Varasemad uuringud on tehtud 2007. ja 2012. aastal, seekord viiakse uuring läbi koostöös koostöös Eesti tarneahelate juhtimise ühinguga PROLOG ning sektori ettevõtetel on võimalik anda uuringusse oma panus ka logistikauudised.ee vahendusel.

Eesti ja Eesti ettevõtete logistikaalane konkurentsivõime, logistika Eesti ettevõtete konkurentsivõime mõjutajana

Logistikakulud ja logistika- / tarneahela tegevuse tulemuslikkuse põhinäitajad

Logistikategevuste väljast tellimine / outsourcing

Info- ja kommunikatsioonisüsteemid logistikategevuses

Eesti ettevõtete tähtsamad tuleviku arenguvajadused logistikavaldkonnas

Uuring põhineb internetiküsimustikul, millest on välja töötatud mitu, vastavalt tootmis-, kaubandus- ja logistikaettevõtete eripäradele kohandatud versiooni. Internetilink küsimustikule saadeti ühtekokku 2600-le valimisse kuuluvale ettevõttele. 

Küsimustikule vastanud ettevõtetele saadetakse pärast uuringu tulemuste töötlemist tagasisidena isikupärastatud tulemuste aruanne, mis võimaldab vastajal oma näitajaid võrrelda tegevusala keskmiste tulemustega. 

Uuringu metoodika põhineb Soomes Turu Ülikooli poolt regulaarselt alates 1993. aastast korraldataval Soome ettevõtete logistikategevuse uuringul (Logistiikkaselvitys / Finland State of Logistics)

Ettevõtted, kes on valimist mingil põhjusel välja jäänud, või pole kutset saanud, saavad uuringus osaleda SIIN!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077