Autor: Logistikauudised.ee • 12. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pakitagastusplatvorm valis koostööpartneriks Omniva

Omniva pakiautomaadid.
Foto: Meeli Küttim
E-poodidele kaupade tagastuslahendusi pakkuv rahvusvaheline platvorm ReBound Returns valis Baltikumi tagastuste osas partneriks Omniva.

ReBound Returns osutab teenuseid erinevatele e-poodidele, muuhulgas ka Suurbritannia e-kaubanduse gigandile ASOS. Seega on nüüd ASOSest kaupu tellinud klientidel mugav ja käepärane võimalus üle kogu Baltikumi tagastada mittesobivaid tooteid Omniva pakiautomaatide vahendusel.

„E-kaubanduse kasvu oluline mõjutaja on tellijate kindlus kauba tagastamise võimalikkuse ja mugavuse suhtes, mistõttu on e-poodidele eriti oluline, et tagastuslahendus oleks mugav, kiire ja kättesaadav,“ ütles Omniva rahvusvahelise ärisuuna grupi juht Sten Esna. „Meile on suur rõõm, et ReBound Returns valis Baltikumi tagastuste partneriks just Omniva.“

Näiteks ASOSe tellimuse puhul saab tellija nüüd e-kirjaga info tagastamise võimaluste kohta, sealhulgas ka lingi ReBoundreturns tagastuste lehele. Juhul kui ostja soovib kaupa tagastada, tasub tal selleks minna tagastuste lehele, end identifitseerida (tellimuse number, tellija nimi jne) ning valida tagastusviis. Seejärel saadetakse talle SMS’iga kood, mille abil saab klient tagastatava kauba ükskõik millisesse Omniva pakiautomaati viia.

„Baltikumi kliendid eelistavad pakkide saamise ja saatmise kanalina pakiautomaati ning Omniva kasuks rääkiski suurim pakiautomaatide võrgustik üle Baltikumi,“ ütles ReBound Returnsi tegevjuht Graham Best.

Omnival on üle 300 pakiautomaati Baltikumis ning tänavu on plaanis võrgustikku oluliselt laiendada, jõudes pakiautomaatidega klientidele veelgi lähemale.

ReBound Returns on tagastuslahendusi pakkuv rahvusvaheline platvorm, mis pakub e-poodidele ja e-ostlejatele globaalset tagastuslahendust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077