Autor: Logistikauudised.ee • 9. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noorte Logistikaseminar teeb läbi põhjaliku uuenduse

15. märtsil Tallinna Lauluväljakul noorte tudengite korraldatav logistikaseminar on tänavu läbinud põhjaliku uuenduskuuri ning piletid müüdi sinna välja juba kaks nädalat enne üritust, teatasid seminari korraldajad.

Võrreldes esimese seminariga 2000. aastal on osalejate ring kasvanud üle nelja korra ning sellega liitub pidevalt uusi ettevõtteid. Kuigi aja jooksul on välja kujunenud erinevad traditsioonid, siis seekordsel seminaril on korraldajad näinud tublisti vaeva formaadi muutustega.

Peamiseks uuenduseks on erinevad töötoad, mis arendavad meeskonnaoskust ettevõtete ja tudengite vahel ning paneb mõlema osapooled omavahel mõtteid vahetama. ABB tarneahelajuhtimise vanemspetsialist-ostja Magnus Reimann räägib oma töötoas tarneahela tsentraliseerimise õppetundidest ja kitsaskohtadest. Ta pakub osalejatele võimaluse õppida kogemusest ning sealjuures mängulisel teel kinnistada teadmisi.

Samuti õpetab mainekas lektor ja Nordica partnersuhete direktor Erki Urva, kuidas lennunduses kriisidega toime tulla, kuna reisilennunduse ajalugu on üks liikumine kriisist kriisi. Kolmes erinevas töötoas arutavad Rein Roosmäe, Merilin Ednaševski ja Tiina Saar-Veelmaa töökeskkonnaohutuse, sõbralikkuse ja uute väärtuste üle, mis puudutavad kõiki tööturul tegutsevaid inimesi.

Programmi puhul ei piirduta enam vaid kitsaste logistiliste tehnoloogiate tutvustamisega. Igapäevane logistika on üha rohkem seotud muude oluliste probleemidega, näiteks andmekaitse, digitaliseerimine ja töötaja mured. Kuna enam traditsiooniliste lahendustega edasi minna ei saa, tuleb leida uusi ja paremaid mooduseid, et arendada inimest ja logistikasektorit.

Selleks võib olla Blockchain-i tehnoloogiate kasutamine logistikas või ettevõtte enda töötajate koolitamise programmi võimalikkus. Tudengid ei karda ka kõige põletavamaid ja kirgi kütvamaid teemasid. Seekord on arutluse alla võetud noorte vene keele oskus. Seda teemat käsitletakse kõige uuema formaadiga – vestlus publiku ja esineja vahel. Vene keele teemal tuleb rohkete isiklike kogemuste ja arvamustega ettevõtte ETS Logistika juht – Aleksander Bankiir.

Nõudlus Logistikaseminari järele on kasvanud iga aastaga. Kui möödunud aasta Logistikaseminaril olid kõik piletid välja müüdud kolm päeva enne üritust, siis seekord müüdi piletid välja juba 2 nädalat enne üritust!

Logistikaseminarile on väga olulised tema koostööpartnerid! Seekordselt on kõige suurema abikäe ulatanud Lennuliiklusteeninduse AS, DSV, APL Agencies Estonia OÜ, ABB.

Rohkem infot programmi ja esinejate kohta: www.logistikaseminar.ee

Loe veel samal teemal

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077