27. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma täpseim lennufirma on airBaltic

Bombardier CS300
Foto: Air Baltic
Hiljutises uuringus selgus, et Läti lennufirma airBaltic on maailma täpseim lennufirma, ja seda juba neljandat aastat järjest.

Uuringu tegi globaalset digitaalset lennuinformatsiooni haldav agentuur OAG. OAG uuris andmeid 2017. aastal toimunud rohkem kui 50 miljoni lennureisi kohta ning pani seejärel kokku punktuaalsuse edetabeli.

“Meie kliendid saavad olla meie teenuses kindlad. 2017. aastal kogesime ühte kiiremat äriarenduse perioodi ja teenindasime rekordilise arvu reisijaid. Oleme uhked, et ka suurte mahtude kasvu juures suutsime tagada oma klientide jaoks kõige punktuaalsema teenuse võrreldes kõikide teiste firmadega,” kommenteeris airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

OAG andmete järgi oli airBalticu pakutud teenus täpne 90,1% lennujuhtumitest, mis toimusid Baltikumi, Euroopa, Skandinaavia, SRÜ ja Lähis-Ida vahel. See tähendab, et rohkem kui 90 airBalticu lendu 100st saabus 2017. aastal õigel ajal kohale. Peale selle on airBaltic ainuke Euroopa lennufirma, mis sai ära märgitud kümne täpseima seas.

Air New Zealand

Qantas

Singapore Airlines

Virgin Australia

Virgin Atlantic

Etihad Airways

All Nippon Airways

Korean Air

Cathay Pacific

Japan Airlines

Lennuturvalisust ja -kvaliteeti hindav airlineratings.com pani taas kokku kümme parimatest parimat lennufirmat, millega on käesoleval aastal kõige turvalisem ja mugavam lennata. Juba viiendat aastat troonib nimekirja tipus Air New Zealand, kes tuli esimesele kohale kõigis 13 kriteeriumis. 

Märtsist otselennud Tallinnast Londonisse

airBaltic käivitab alates 27. märtsist otselennu Tallinnast Londonisse, Gatwi­cki lennujaama. Nädalas hakkab toimuma kaks edasi-tagasi lendu.

“Lisades Londoni meie Eesti otselendude võrgustikku, näitame, kuivõrd oluline on meie jaoks Eesti turg ja siin elavad inimesed. Järgmisel suvel pakume vähemalt seitset otselennu võimalust pealinnast Tallinnast, tagades sellega Baltikumi parima ühenduse Euroopa, Skandinaavia, SRÜ ja Lähis-Ida riikidega läbi otse- ja ühenduslendude,” ütles airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

Lend Tallinna ja Londoni vahel kestab vähemalt kolm tundi. Ühesuunapileti hind algab 29 eurost.

Autor: Äripaev

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077