15. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pühade ajal muudetakse Tallinnas liikluskorraldust

Paraad Vabaduse väljakul.
Foto: Veiko Tõkman
Eesti Vabariigi 100. aastapäeva paraad peetakse Tallinnas 24. veebruaril algusega kell 11, paraadi peaproov on Vabaduse väljakul 23. veebruaril algusega kell 21.30. Tänu sellele muudetakse ka sealses piirkonnas liikluskorraldust, teatab Raepress.

Peatumise ja parkimise ning jalakäijate liikumise  piirangud Tallinnas Vabaduse väljakul ning sellega piirnevatel aladel algavad 23. veebruaril 2018 kella 15.00-st ja kestavad 24. veebruari  kella 24.00-ni. Kõigil liiklejail palutakse hoolikalt järgida liikluskorraldusvahendite nõudeid.

Paraadi proovi ajal 23.02.2018 kella 19.00-st kuni 23:30-ni suletakse tavaliiklusele Narva maantee alates Laikmaa tänavast; Pärnu maantee alates Viru ringist kuni Liivalaia tänavani ja Endla tänav alates Suur-Ameerika tänava ristmikust kuni Pärnu maanteeni.

Paraadi proovimarsi ajal ei liigu ühistransport Kaarli puiesteel ja Pärnu maanteel Liivalaia tänavast kuni Viru ringini, s.o. orienteeruvalt 22:15 kuni 23.00.

Vabaduse väljaku jalakäijate ala on suletud liikumiseks 23. veebruarist kella 12.00-st  kuni 24. veebruarini 2018 kella 18.00-ni. Liiklusele suletud alal on keelatud ka robotliikurite kasutamine, v.a. kaitseväe robotliikurid.

Samuti teatab Raepress, et Tallinna vanalinna talvist parkimiskorda sel kevadtalvel ei kehtestata. Suvine parkimiskord vanalinna elanikule tähendab seda, et ei ole vajalik sõiduki parkimine paaris ja paaritutel kuupäevadel piirkondade vahel. 

Informatsiooni liiklusmuudatuste ja parkimiskorra kohta saab Tallinna kodulehelt www.tallinn.ee.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077