Autor: Tõnu Tramm • 5. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikateenus veebruarist kättesaadav 24/7

Foto: Aberg Express
Eesti logistikafirma Aberg Express alustas 1. veebruarist oma teenuste pakkumist mitmes vahetuses, ehk mistahes transporditeenus on klientidele nüüdsest kättesaadav 24 tundi ööpäevas ja seitse päeva nädalas.

„Transpordis on tavapärane, et kliente teenindatakse telefoni ja e-posti teel ka pärast ametlikku tööpäeva lõppu. Seda eelkõige erakorraliste probleemide korral ja mõistlikel kellaaegadel. Ka Aberg Express on sedasi talitanud – vastavalt vajadusele õhtuti ja nädalavahetustel päringutele hinnapakkumisi teinud ja töös olevate vedudega seotud probleemide korral klientidega suhelnud. Alates 1. veebruarist alustasime aga tööd mitmes vahetuses, ehk oleme nüüdsest üks väheseid logistikaettevõtteid piirkonnas, kes on klientidele kättesaadav mistahes ajahetkel,“ ütles ettevõtte juht Kaspar Soidla.

Teenuse laiendamiseks palgati juurde kaks logistikut, lisaks on arendatud partnervõrgustikku ning tehtud olemasolevate allhankijatega täiendavaid kokkuleppeid. „Kiirtranspordi lahendused pannakse kokku tuginedes kliendi konkreetsele vajadusele ja saadetise spetsiifikale. Teenust pakutakse tšarter kaubikute, veokite, lennukitega ning pardakulleritega. Näitena võib tuua mõne päeva taguse situatsiooni, kus kliendil oli tarvis Saksamaalt hilisõhtul peale laadida üks alus, et see siis nii kiiresti kui võimalik Jyväskyläs asuvasse tehasse toimetada. Kaubaks olid varuosad tootmisliini tarbeks, mis oli ootamatult seiskunud,“ tõi Soidla näite elust enesest.

Tema sõnul tekkiski vajadus veelgi suuremaks operatiivsuseks just Skandinaavia kliente silmas pidades. Skandinaavia turg on viimastel aastatel olulisel määral elavnenud ning nende võimalikult kiire teenindamine muutunud ettevõttele üheks peamistest prioriteetidest.

Aberg Express OÜ on Eesti kapitalil baseeruv kiirtranspordi -ja erilahenduste osutamisele keskendunud ekspedeerija, mis tähistab tänavu oma 10ndat juubelit. Ettevõte on Eesti klientide teenindamise kõrval keskendunud eelkõige Soome ja Rootsi turule. Operatiivosakond asub Tallinnas, tütarettevõte on ka Soomes. Kaspar Soidla sõnul on ettevõtte peamisteks klientideks auto -ja trükitööstus, energeetika, elektroonika, masinaehitus jt valdkonnad, aga ka näiteks laiema profiiliga ekspedeerimisettevõtted.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077