Autor: Logistikauudised.ee • 1. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magnetic MRO avas oma koolituskeskuse

Magnetic MRO koolituskeskus.
Foto: Ene Krinpus, Magnetic MRO personalijuht
Lennukite täisteenust pakkuv hooldusfirma Magnetic MRO, mille peakontor ja hooldusangaarid asub Tallinnas, avas täna oma uue koolituskeskuse.

Magnetic MRO pakub ühe oma teenusena laia valikut koolitusi alates väga spetsiifilisest mootorikoolitustest kuni erinevate lennukite tüübikoolitusteni. “Kõrgel tasemel koolituste nõudluse üha kasvav vajadus on selge märk Magnetic MRO-le suurendada veelgi oma koolituste portfelli. Eraldiseisva koolituskeskuse loomine oli selleks väga loomulik samm, kuna selles äris on hästi koolitatud spetsialistid meie raudvara ja konkurentsieelis,“ räägib Magnetic MRO AS tegevjuht Risto Mäeots.

Uus koolituskeskus asub Tallinnas Tartu mnt 87D ärimaja 2. korrusel, mis on üles ehitatud EASA ehk Euroopa Lennundusohutusameti nõuetele: maksimaalse päevavalgusega avarad ruumid on vastavalt kohandatud ja varustatud ning samuti on suureks eeliseks lähedus angaaridele, et tagada õppijatele esmaklassiline praktiline kogemus.

“Kuigi meie veebikursused ei eelda füüsilist kohalolekut, on siiski palju koolitusi, mis toimuvad spetsiaalsetes klassiruumides, pakkudes suurt mugavust kogu õppeprotsessi käigus,“ ütles Magnetic MRO AS koolitusosakonna müügijuht Haldi Vanatoa. "Kõiki koolitusi viivad läbi kõrgelt kvalifitseeritud instruktorid ja lektorid, kellel on aastakümnetepikkune ülemaailmne erialane kogemus.“

Vanatoa lisab, et hoolimata uuest koolituskeskusest Tallinnas jätkab ettevõte klientide teenindamist koolituste korraldamisel kõikjal maailmas.

“See tähendab, et aeg-ajalt on meie ruumid vabad ja kuna häid koolitusruume napib, siis me oleme valmis ka oma ruume soovijatele välja üürima,“ lisab Haldi Vanatoa.

Magnetic MRO AS on Euroopa Lennundusohutusameti (EASA) ja Ameerika Ühendriikide Föderaalse Lennuameti (FAA) poolt sertifitseeritud kommertslennukite täisteenust pakkuv hooldusettevõte. Tallinna lennuväljal paiknevates angaarides teostatakse põhjalikku ehk baashooldust Boeing 737 ja Airbus 320 lennukitüüpidele ning lennukite värvimist. Eraldi teenusena pakutakse lennukihoolduse oskusteabe müüki ja liinihooldusteenust ehk lendude vahelist hooldust paljudes rahvusvahelistes lennujaamades.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077