Autor: Logistikauudised.ee • 1. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DPD ehitab üle miljoni euro eest Jõhvi äriparki uue terminali

DPD usu terminal.
DPD Eesti AS ja Ülenurme Investeeringud OÜ sõlmisid pikaajalise rendilepingu, millega rajatakse DPD-le Jõhvi äriparki ligi 1000m2 suurune terminalihoone. Investeeringu suurus on kokku üle ühe miljoni euro ja hoone valmib käesoleva aasta augustis.

DPD Eesti tegevjuht Rainer Rohtla selgitas pressiteates, et DPD Eesti on omanud allüksust Jõhvi terminali näol juba kümneid aastaid, kuid järjest kasvavad kaubamahud ja Jõhvi geograafiline asukoht efektiivse jaotuslogistika sõlmpunktina teevad mõistlikuks investeerida kaasaegse ja piisava varuga uue terminali rajamisse.

“Meie senise terminali asukohad on Jõhvis mitmel korral muutunud, sest oleme pidevalt oma äri laiendanud ning sellest tulenevalt vajanud suuremat pinda, millel opereerida. Hetkel asume Jõhvi linnas elumajade läheduses, mis ei ole meie jaoks sobiv, kuna me ei soovi häirida oma tegevusega piirkonnas elavaid inimesi, mille autode laadimine öötundidel kahjuks kaasa võib tuua,” selgitas Rohtla. 

“Uus terminalihoone vastab kõikidele DPD vajadustele, on efektiivne ning võimaldab edukalt  käsitleda kaubamahte, mida tulevikus uksest ukseni ja Pickup võrgustiku kaudu äride ja tarbijateni toimetame.” Hoones asuvad tööle tänased Ida-Virumaa piirkonna autojuhid ja töötajad, saades veelgi kaasaegsemad töötingimused. “Esialgu uusi töökohti juurde ei teki, kuid suuremad ruumid toetavad kindlasti arengut ja uute töökohtade loomist,” lisas DPD tegevjuht.

Uue terminali ehitusega alustatakse kevadel ning hoone valmimise aeg on käesoleva aasta augustis.

DPD tegi otsuse Jõhvi äripargi kasuks, kuna ka DPD Eesti peakontor asub Jüri tehnopargis ning Tartu esindus Ülenurme tehnopargis. “Oleme näinud aastaid tehnoparkide positiivseid arenguid ning seda, et eraldades läbimõeldult elu- ja ärikeskkonna, loome parimad tingimused mõlemale, seega otsus valida ka Jõhvis sama lähenemine oli igati loogiline,” selgitas Rainer Rohtla. “Loodan, et terminali rajamine Jõhvi äriparki  annab sealsele arengule hoogu juurde ja ka teised Eesti ettevõtted järgivad meie eeskuju, tuues linna juurde töökohti ning panustades piirkonna arengusse.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077