Autor: Logistikauudised.ee • 15. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viking Motors alustab tegevust ametliku Peugeot edasimüüjana Eestis

Peugeot tarbesõidukid
Foto: Peugeot.ee
Tallinna Kaubamaja Grupp AS tütarettevõtja Viking Motors AS alustab 01.01.2018 tegevust ametliku Peugeot müüjana Eestis.

Seni on Tallinna Kaubamaja Grupp AS omanud Peugeot müügi õiguseid Lätis. 

Peugeot maaletooja Baltikumis, KW Bruun Baltic OÜ ja Viking Motors AS on sõlminud uute Peugeot sõidukite edasimüügi ja volitatud remonditöökoja lepingud, mille eesmärgiks on tugevdada Peugeot positsiooni Eesti turul ja tagada kvaliteetsem klienditeenindus.  

2019. aasta jooksul on kavas avada Tallinna Kaubamaja Grupp AS tütarettevõtjale Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS kuuluval kinnistul asukohaga Rannamõisa tee 1a, Tallinn Peugeot uute ja kasutatud autode müügi- ning teeninduskeskus. Lisaks modernsele autosalongile ning remonditöökojale saab keskuses olema avar kasutatud autode salong ning kere-ja värvitööde töökoda, et tagada oluliste teenuste kättesaadavuse ühest kohast.

Kuni uue Peugeot keskuse valmimiseni tegeleb Viking Motors AS Peugeot müügi ja teenindamisega aadressil A.H. Tammsaare tee 53, kus varasemalt on Peugeot müügiga tegelenud Metro Auto. Metro Auto ametlik Peugeot esindusõigus lõpeb 31.12.2017.

Peugeot Baltic tegevjuhi Rasmus Tali sõnul on nende jaoks oluline tagada Peugeot klientide rahulolu ja kõrge klienditeenindus ning koostöös Viking Motorsiga nähakse selle eesmärgi tagamisel suurt potentsiaali. "Omades head kogemust Viking Motorsi Läti sõsaresindusega võime olla kindlad selle meeskonna kvaliteetses töös ja Peugeot margile pühendumises parimal võimalikul tasemel," ütles Tali pressiteates. "Loomulikult teeb igale autotootjale ja maaletoojale heameelt täiesti uue margiesinduse avamine, mis on otsene tõestus Peugeot heast tulevikupotentsiaalist, seda enam, et praegune aeg on Peugeot jaoks väga soodne tänu viimasel ajal turule toodud ja koheselt edukaks saanud mudelitele (3008, 5008 ja 308), kuid samuti lähitulevikus ilmavalgust nägevate oluliste uudismudelite osas. Kuna Peugeot mudelivalik ulatub kompaktsetest väikeautodest ja erinevates suurustes linnamaasturitest kuni erinevate funktsioonidega tarbesõidukiteni, ongi oluline 100% margile pühendumine ametliku edasimüüja poolt, mis on pikaajalise ja eduka koostöö aluseks."

Viking Motors AS juhatuse liige Jüri Kuusk rõhutas, et Tallinna Kaubamaja Grupi kui börsiettevõtte jaoks on strateegiliselt oluline enda ärisuundi pidevalt laiendada. "Grupi autokaubanduse segment on viimastel aastatel jõudsalt arenenud ja kasvanud käibe osas edukuselt teiseks," ütles Kuusk. "Kuna TKM Auto tütarettevõte Forum Auto SIA Riias juba tegeleb Peugeot sõidukite müügi- ja järelteenindusega, siis tundus loogilise jätkuna alustada just Peugeot edasimüüjana ka Tallinnas, et kujundada oma partnerite valikul ja äritegevustes sarnast mustrit. Kuna 2019 aastani, millal on kavas avada Viking Motors Rocca Peugeot “monobränd” autokeskus on veel piisavalt aega, siis avanes meil võimalus alustada varem ajutisel pinnal, et tagada sujuv koostöö maaletoojaga ning ette valmistada Peugeot kõrgele teenindusstandardile vastav töökeskkond ja protseduurid."

Viking Motors avab Tammsaare tee 53 Peugeot esinduse uksed klientidele 2 jaanuaril 2018.

Autokaubanduse valdkond on Tallinna Kaubamaja Grupp AS-i äritegevuse strateegiliseks segmendiks alates 2007. aastast. Grupi autosegmendi 2016. a käive oli 82,6 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077