Autor: Logistikauudised.ee • 14. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DFDS võitis Vietnamis rahvusvahelise reisiauhinna

Liverpool Seaways
Foto: DFDS
Nädalavahetusel Vietnamis toimunud maailma reisiauhindade jagamisel “World Travel Award” tunnustati Põhjamaade suurimat meretranspordi- ja logistikaettevõtet DFDS seitsmendat korda juhtiva laevafirma tiitliga “World’s Leading Ferry Operator”.

Laevaoperaatorite hindamisel said otsustavaks nii nende saavutused reisitööstuses kui ka klientide teenindamise kvaliteedi järjepidev kasv. “Seitsmendat korda maailma parimaks tunnistamine on kogu meie kontsernile äärmiselt suur au,” rääkis DFDS turundusdirektor Pete Akerman pressiteate vahendusel. 

“Oleme teinud kogu kontserniga tööd selle nimel, et pakkuda parimaid vedusid Põhja- ja Läänemerel. Tahame hoida saavutatud tipptaset ja viia tänase kvaliteedi veelgi kõrgemale - nii oma suurematel kruiisilaevadel kui ka väiksematel alustel. Selleks on meie kontsernil järgmisel aastal plaanis mitmed investeeringud nii laevadesse kui ka teenusepakkumisse üldiselt,” tõi Akerman välja Põhjamaade suurima meretranspordi- ja logistikaettevõtte plaanid.

Vietnamis välja antud auhind juhtivale laevaoperaatorile selgitati välja hääletuse teel, milles osales kokku üle miljoni hääletaja kokku 140 riigist. Lisaks maailma juhtiva laevaoperaatori tiitlile on 50 laevaga 30 liini opereeriv ettevõte tunnistatud viimase kuue aasta jooksul samal reisiauhindade jagamisel ka Euroopa juhtivaks laevaoperaatoriks - alates 2012. aastast on ettevõte pärjatud igal aastal ka tiitliga “Europe’s Leading Ferry Operator”. 

Tunnustuse saanud DFDS opereerib Euroopas reise Põhjamerel Suurbritanniast Euroopasse ja Läänemerel Taani, Rootsi, Saksamaa, Leedu, Soome ning Eesti vahel. Paldiskis tegutsev DFDSi Eesti tütarfirma teenindab 7 väljumisega nädalas Paldiski-Kapellskär vahelist laevaliini parvlaevaga Liverpool Seaways ja 9 väljumisega nädalas Paldiski-Hanko vahelist laevaliini parvlaevaga Sailor.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077