Autor: Logistikauudised.ee • 29. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Circle K avas Tallinna ringteel Jüris uue teenindusjaama

Circle K Jüri jaam
Foto: Circle K
Circle K Eesti avas Tallinna ringtee ääres, Jüri alevikus, uue täisteenindusjaama. Jüri jaama ehitus läks maksma 1,9 miljonit eurot.

“Viimased aastad on olnud väga tegusad – lisaks olemasolevate teenindusjaamade uuendamisele ja tootevaliku arendamisele ostsime eelmisel aastal 11 täisteenindus- ja 12 automaatjaama ning sel aastal tõime turule uue Circle K kaubamärgi. Nüüd, kus kaubamärgi vahetamise protsess on lõpule jõudmas, on meil klientidele uusi häid uudiseid,” ütles Circle K Eesti peadirektor Kai Realo pressiteates.

“Oleme Tallinna ringtee ääres sobivat teenindusjaama asukohta otsinud juba aastaid. Tegu on Eesti ühe liiklustihedama teelõiguga, mistõttu oleme veendunud, et investeering teenindusjaama ehitusse oli ainuõige ning uus teenindusjaam saab kiirelt klientide lemmikuks,” lisas Realo.

Foto: Circle K

Uue Circle K kontseptsiooni kohaselt on Jüri teenindusjaamas klientidel võimalus oma auto peale tankimist parkida otse maja ette, takistamata sealjuures teiste klientide ligipääsu tankimisalale. Kuna teenindusjaam asub tiheda liiklusega Tallinna ringtee ääres, siis on teenindusjaamas ka eraldi veoautode tankimis- ja parkimisala.

Jüri teenindusjaamas on klientidel võimalik igast tankurist saada kogu Circle K mootorikütuste sortimenti ehk kolme erinevat miles ja milesPLUS mootoribensiini ning miles ja milesPLUS diislikütust. Samuti on tankimisalal kõik tankurid varustatud makseterminalidega, et klient saaks tankimise järel kütuse eest tasuda juba tankimisalal ning poodi sisenemiseks auto parkida poe ette parkimisalale.Circle K Jüri teenindusjaamas hakatakse kliente teenindama senisest suuremal toiduvalmistamise alal. Aknaalusel istumisalal saab nutiseadmeid laadida. Jüri teenindusjaamas on rohkem tualettruume ning ka veokijuhtidele ja pikemal reisil olijatele mõeldud duširuum.

Circle K Eesti investeeris Jüri teenindusjaama ehitusse 1,9 miljonit eurot ning jaam annab tööd 12 inimesele. Jaama ehitustööd algasid käesoleva aasta juuni keskel. Lisaks Jürile valmivad Circle K uued teenindusjaamad selle aasta numbri sees veel Tallinnas Lauluväljaku läheduses ning Rae vallas Peetris.

Foto: Circle K
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077