Autor: Logistikauudised.ee • 13. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõhvi-Peterburi bussiliin on edukalt käima läinud

Foto: Lux Express
Ida-Virumaad ja Peterburi ühendaval Lux Mini bussiliinil on esimese tegevuskuu jooksul pileti ostnud juba enam kui 3700 reisijat, teeatas Lux Express. Tallinnani sõitvatele suurtele bussidele lisaks käiku pandud minibussid väljuvad Jõhvist Peterburi neli korda päevas.

“Uue liini peamiseks sihtgrupiks on inimesed, kes külastavad sõpru või sugulasi ning soovivad Ida-Virumaa ja Peterburi vahel sõita kiiresti, mugavalt ja sobivatel kellaaegadel. Kui varem pidid Ida-Virumaalt Peterburi reisijad kasutama Tallinn-Peterburi liini, siis nüüd pakume just neile mõeldud mugava sõidugraafikuga teenust,” sõnas Lux Expressi kommertsjuht Märt Sibrik pressiteates.

Juba kuu aega Jõhvi-Peterburi liini teenindavad 16-kohalised Mercedes-Benz Sprinter minibussid ühendavad Ida-Virumaa keskusi Peterburiga. Lux Mini reisijatest keskmiselt 60% on Eestist ja 40% Venemaalt ning populaarseimateks reisipäevadeks klassikaliselt reede, laupäev ja pühapäev.  

Igapäevaselt teenindab Lux Mini mõlemal suunal nelja väljumist, v.a. kolmapäeviti, mil toimub kolm reisi päevas. Reisi pikkuseks koos Eesti-Venemaa piiri ületamisega on 5 tundi ning Lux Mini bussid ületavad piiri eelisjärjekorras - selleks kulub tavapäraselt kuni 30 minutit.

Lux Express kasutab Jõhvi-Peterburi liinil sarnaselt oma teiste liinidega paindlikku hinnastamist, mis tähendab, et bussipileti hind sõltub ostuhetkest, väljumise nõudlusest ja kliendi sõiduharjumusest tulenevast lojaalsussoodustusest. Lux Mini piletite hinnad algavad 5 eurost ning hind hakkab kasvama nõudluse ja bussitäituvuse suurenedes. Lisaks kehtivad piletitele ka kõik ealised ja PINS lojaalsusprogrammist tulenevad soodustused.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077