1. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veoxpress OÜ – suurte ambitsioonidega noor logistikaettevõte Eesti turul

Foto: Veoxpress
Veoxpress OÜ on noor ja ambitsioonikas Eesti kapitalil põhinev logistikaettevõte, mis on esimese kahe tegevusaastaga näidanud muljetavaldavat kasvu. Ettevõtte juhi sõnul on edu võtmeks avatus pakkuda oma teenust kõigile huvilistele ning oskus kasvada pigem aeglaselt ja arukalt, kui tormates ning riske võttes.

Ettevõtte põhitegevus ja mahult ka kõige suurem valdkond on jaotusveod, kuid lisaks pakutakse jahekauba jaotusvedu erinevatele äriklientidele, eelkõige hulgiettevõtetele. „Kuigi seni on meie põhiline sihtgrupp olnud eelkõige äriklient, liigume tasapisi sinnapoole, et suudaksime teenindada kõiki kiiret ja kvaliteetset transporti soovivaid kliente, olgu selleks siis era- või äriklient. Meie ei löö kellegi ees ust kinni!“ kinnitab ettevõtte tegevjuht.

Veoxpress OÜ sai alguse 2015. aastal ühe kaubikuga tehtud toidukaupade vedudest. Hea koostöö tänaseks kõige pikaajalisema kliendiga tingis julguse otsida juurde uusi partnereid ning nüüd on logistikaettevõtte sõidukipark kasvanud ühest kaubikust üle 10 sõidukini ning transporditeenust pakutakse üle Eesti.

„Oleme arenenud nende kahe aastaga jõudsalt, sõidupark on oluliselt suurenenud ning oleme saanud oma portfelli nii mõnedki suured ja väärtuslikud kliendid,“ räägib Karisma, lisades, et eelmine aasta lõppes ettevõttele küll miinuses, aga see oli tingitud suurtest väljaminekutest seoses klientide teenindamiseks mõeldud vahendite soetamise ja teenuse kvaliteedi tõstmisega. Veoxpressi käive liigub tõusujoones ja käibekasvu prognoositakse tänavu võrreldes eelmise aastaga ca 50-55%.

Foto: Veoxpress

Kaup peab jõudma alati sihtkohta

2016. aasta oli ettevõttele väga edukas kliendibaasi kasvu poolest, aga tegelikult õpitakse pidevalt, kuidas veel paremini hakkama saada. „Oleme õppinud, et peab suutma reageerida kiirelt. Kui mõne veovahendiga kaubaringil midagi juhtub, eeldab see asenduskaubiku ja autojuhi olemasolu ning vajadusel olen valmis ka ise minema rooli ning viima kliendile kauba kohale. Tähtis on see, et kaup jõuaks alati sihtkohta, ükskõik mis ka vahepeal ei juhtuks. Oleme suutnud seda siiamaani tagada ja kindlasti arendame ning suurendame oma meeskonda, et seda kindlust ja kvaliteeti tagada veel paremini. Üheks suureks õppetunniks on olnud ka see, et pigem aeglasemalt, vähem ja järelemõeldult tegutseda, kui teha korraga palju, kiiresti ja riskantselt. Step-by-step nagu öeldakse.“

Veoxpressi tugevusteks on kindlasti paindlikkus veohinna määramisel, kvaliteetne teenus ning kiire reageerimine. Täna ollakse saanud klientidelt palju kiidusõnu just selle kohta, et suudetakse nii kiirelt reageerida ning seda samas kvaliteetset teenust tagades. Ettevõttes töötavad autojuhid-kullerid on pikaajalise kogemusega oma ala professionaalid ja teevad oma tööd suure pühendumusega.

Edu tuleb läbi kvaliteedi ja koostöö

„Meie positsioon hetkel turul on väike, kuna oleme veel noored. Aga kindlasti kasvame ja jätame oma märgi ka siia pisikesele Eesti turule,“ sõnab Veoxpressi tegevjuht. „Konkurente meie alal on loomulikult palju, ent see pigem annab jõudu ja motivatsiooni, et olla parim ja kiireim.“

Aastatel 2017 ja 2018 on Veoxpressil plaanis oma sõidukiparki veelgi suurendada, et logistikaettevõte saaks pakkuda oma teenuseid veel rohkematele klientidele. Plaan on investeerida kodulehte, et muuta kulleri tellimine veel efektiivsemaks ja lihtsamaks ning samuti käivad läbirääkimised mõningate Eesti suuremate transpordiettevõtetega, kellega loodetakse veel sel aastal käed lüüa pikaajalise ja eduka koostöö alustamiseks.

https://veoxpress.ee

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077