22. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aprillis paranesid Transaviabaltika reisijatearvud

Saartelennuliinide lennuk
Foto: Transaviabaltika
Aprillikuud saab lugeda suursaarte ja mandrivahelises lennuliikluses heaks kuuks, andis teada Transaviabaltika. Võrreldes märtsikuuga, mil Transaviabaltikal jäi mandri ja Kärdla vahel teenindamata kehvade ilmastikuolude tõttu kuus lendu, võimaldasid aprillikuus paranenud ilmad kasvatada Kärdla suunal reiside täitumust.

„Kui märtsis saime Tallinn-Kärdla-Tallinn suunal teenindada 474 reisijat, siis aprillikuus paranenud ilmastikuolud kasvatasid reisijate arvu juba 584 lendajani,“ rääkis möödunud kuu lennustatistikast ettevõtte esindaja Rene Must, viidates Kärdla lennuvälja puudulikule tehnilisele varustatusele, mis ilma tõttu lende segab.

Kuressaare suunal oli lendajaid aprillikuus 1189, märtsis oli sel suunal vastavalt 1166 lennureisijat. „Tallinn-Kuressaare-Tallinn suunal näeme lennukitäituvust jätkuvalt 60% juures ja oma panuse täitumusse annavad nüüd ka suvehooajast rääkides suursaart külastama lendavad välisturistid ja muidugi golfihooaeg toob meile uut siseturisti, kellele lennureis võimaldab Saaremaal mängimas käia ka nädala sees ühe päevaga,“ ütles Must ja täpsustas, kuna nädalasisestel lendudel on vähem rahvast, tähendab see ühtlasi, et lennufirma saab rohkem golfivarustust lennukile lubada.

Aprilli lõpust saab lisaks tavapärastele pangalinkidele kasutada lennupileti soetamiseks ka krediitkaarti, mis on lisandväärtus välisturistidele ja ettevõtjatele, kes tänu krediitkaardi maksevõimalusele saavad ööpäevaringselt toimiva piletibroneerimise süsteemi vahendusel Hiiumaale ja Saaremaale endale sobivaks ajaks lennupiletit soetada.

„Aprillikuust kuni juuni keskpaigani saab meie saartelennuliinid.ee kodulehe vahendusel osta pileteid soodsamalt kui lennujaama kassadest ja turismibüroodest. Koos krediitkaardi maksevõimaluse turuletoomisega aprilli lõpus, startisime ka sooduskampaaniaga, mille eesmärk ongi nutiajastu valguses rõhutada ja kinnistada klientides veebiostu mugavusi,“ tõi Must välja teadmist sooduspiletite kohta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077