Autor: Logistikauudised.ee • 9. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordica jätkab kasvamist

Foto: Nordica
Aprillis 2017 teenindas Nordica koostöös LOT’iga 43 700 reisijat, mis on 42% rohkem kui aprillis aasta tagasi, teatas ettevõte.

Nordica jätkab kasvufaasis juba mitmendat kuud. Mugavad otselennud, uued sihtkohad ja lühike reisiaeg on inimestes usaldust ja poolehoidu äratanud, ning järjest rohkem inimesi valib Nordicaga lendamise.

Aprillis sooritas Nordica 749 liinilendu, millele lisandusid partneritele opereeritud lennud väljaspool Eestit. Tallinna Lennujaama andmetel oli aprillis Nordica reisijate arvu poolest 23% osakaaluga liinilendudest Tallinnast enim lende teostanud lennufirma. Arvuliselt enim reisijaid lendas Stockholmi ja Müncheni suunal. Graafikus püsimise täpsus oli aprillis 86,2%.

Aprillis soetas lennufirma LHV abiga oma lennukiparki kaks CRJ900 tüüpi lennukit. Üks õhusõidukitest hakkab lendama Nordica enda liinivõrgus ja teine alustab reisijate teenindamist LOT Polish Airlines’i liinidel. Üks olemasolev CRJ700 vahetatakse välja suurema CRJ900 vastu ja väiksem lennuk jääb varulennukiks Tallinna lennuväljale. Varulennuki omamine tõstab veelgi Nordica teenuse kvaliteeti ja stabiilsust, ning aitab kulusid kokku hoida. Uued lennukid saabuvad juunis ja juulis.

Nordica jätkab suunda olla tugev otseliinides, maikuus avatakse hooajaline Hamburgi ja aastaringne Peterburi lennuliin, mõlemad on suurepärased sihtkohad nii linnapuhkuseks, kui ka erinevate ürituste külastamiseks. Lisaks avatakse augustis Göteborgi liin, mis peaks eelkõige rõõmustama äriklienti, arvestades Rootsi olulisust Eesti ekspordipartnerina.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077