Autor: Heija-Liis Ristikivi • 25. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DFDS tihendab laevaliiklust Paldiski ja Kapellskäri vahel

Paldiski-Kapellskäri liini teenindab parvlaev Liverpool Seaways.
Foto: DFDS
Seoses kauba- ja reisijateveo mahu suurenemisega Eesti ja Rootsi vahel lisab laevaettevõte DFDS alates 1. veebruarist Paldiski-Kapellskär liinile uusi väljumisi. Olemasolevad väljumised ja saabumised tõstetakse aga varasemaks, teatas DFDS.

Väljumiste arvu suurendamine on seotud kauba- ja reisijateveo nõudluse kasvuga Paldiski ja Kappelskäri vahel. DFDS näeb kasvupotentsiaali eelkõige Eesti ja Rootsi vahel autoga reisijates ning Skandinaaviamaadesse sõitjates. Samas kasvab järjepidevalt ka kaubavedude maht Läänemerel.

Kui seni teenindas DFDS Paldiski-Kapellskäri liini kuue väljumisega nädalas mõlemal suunal, siis veebruarist lisandub mõlemas suunas veel üks väljumine. DFDS-i reisijateveo koordinaator Merje Vari selgitas, et tihedam graafik ning varasemad väljumise ja saabumise ajad on klientide jaoks mugavamad. DFDS omalt poolt soovib pakkuda äri- ja eraklientidele paremat teenust.

Uus lisaväljumine toimub Paldiski sadamast laupäeviti kell 8.30 ning Kapellskärist reedeti kell 22.00.

Uue graafikuga seoses muutuvad vastavalt ka check-in’ide lahtiolekuajad. DFDS annab samuti teada, et seoses ümberkorraldustega Kapellskäri sadamas muutub ka DFDSi check-in’i asukoht. Reisijatele on sadamas välja pandud vastavad viidad. Täpsema ülevaate sõidugraafikust ja check-in’ide lahtiolekuaegadest leiab DFDSi kodulehelt www.dfdsseaways.ee.

DFDS on Põhjamaade suurim meretranspordi- ja logistikaettevõte, mis opereerib 55 laevaga 25 liinil nii Lääne- kui ka Põhjamerel. DFDSi Eesti tütarfirma teenindab Paldiski-Kapellskäri liini parvlaevaga Liverpool Seaways ja Paldiski-Hanko kauba- ja reisijateveo laevaliini parvlaevaga Sailor.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077