Autor: Heija-Liis Ristikivi • 9. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Logistikateo konkursil selgusid 3 nominenti

Eile lõppenud rahvahääletuse järel on selgunud žürii ja avalikkuse häälte liitmisel 3 nominenti tänavusele Aasta Logistikateo tiitlile.

Aasta Logistikateo konkursi avalikul hääletusel osales sedakorda ligi 500 inimest. Lisaks hindas tegusid ka žürii, mille koosseisu kuulusid Logistika Aastakonverentsi programmijuht, Äripäeva logistikaajakirjanikud ning ProLogi juhatuse liikmed. Žürii otsusel oli 50% ning avalikkuse hinnangutel 50% osakaal. Võitja selgus kaalutud häälte summeerimisel. 

Aasta Logistikategu 2016 kolme parima hulka osutusid valituks (tähestiku järjekorras):

Eesti Rahva Muuseum (ERM) – uue hoidlasüsteemi ehitamineSaku Õlletehas – automatiseeritud laosüsteemTallink – laevade varustamise tsentraliseerimine

Kolme nominendi esitlused ning võitja väljakuulutamine ja autasustamine toimuvad juba 17. novembril 18. Logistika aastakonverentsil - kaubavedude arengustsenaarium, mida korraldab Äripäeva teemaveeb logistikauudised.ee koostöös ProLogiga.

Hääletanute vahel loosisime välja ka tasuta pääsme konverentsile ning selle võitjaks osutus Heigo Saare. Palju õnne!

Teistele, kes pole veel ennast registreerinud, on meil eripakkumine, mis kehtib vaid täna ja homme (9. – 10. november):

registreerides korraga 2 inimest on osavõtutasu osaleja kohta 289€ +km; registreerides korraga 3 ja rohkem inimest on hinnaks 230€ +km/osaleja (selle pakkumise puhul ei pea te olema ühest ettevõttest – kutsuge partnerid kaasa)Tavahind 350€ +km/osaleja, 3 või enama osaleja korral ettevõttest 250€+km /osaleja 

ERIPAKKUMISEGA REGISTREERUMISEKS klikkige palun aadressil: [email protected] ja täitke lüngad – avaneb eeltäidetud e-kiri.

Konverentsi selle aasta fookuses on Eesti kaubaveo hetkeseis ja tulevikutrendid – seda nii raudteel, merel kui ka õhus. Päeva juhib Karli Lambot. On lisandunud ka uusi lektoreid!

Osalejate arv läheneb juba 100-le, vaata nimekirja!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077