Autor: Heija-Liis Ristikivi • 4. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoil laiendab Märjamaa teenindusjaama

Foto: Circle K Eesti
Statoili teenindusjaamasid omav Circle K Eesti AS teatas, et Pärnu maantee trassil asuv Märjamaa täisteenindusjaam ehitatakse järgmise aasta varakevadeks kolm korda suuremaks, projekti maksumus ületab miljonit eurot.

„Via Baltica on Eesti rahvusvaheline põhimaantee, millel kui arvestada ka Tallinna ja Pärnu jaamasid, on Statoilil kokku üheksa teenindusjaama. Täpselt poolel teel Tallinna ja Pärnu vahel asuva Märjamaa jaama puhul arvestame nii läbisõitjaga, kellele sellest saab oluline peatus-, söögi- ja puhkuskoht, kui ka Raplamaa kohaliku elanikuga,” märkis Circle K Eesti ASi jaemüügidirektor Raimo Vahtrik pressiteate vahendusel.

„Ehitustööde ajal jääb Märjamaa teenindusjaam avatuks ning kõik peamised tooted ja teenused on endiselt klientidele kättesaadavad,” tähendas Vahtrik.

Ehitustööde raames suurendab Circle K Märjamaa Statoili teenindusjaama mugavuspoe pinda 160 m2-ni, laiendab tankimissaarte vahesid ning parandab parkimiskorraldust, seda eelkõige veoautodele. Mugavuspood saab juurde nn istumisnurga baarileti ja pukktoolidega ning kliente hakkab teenindama kolm kohvimasinat. Juurde ehitatakse ka tualette.

Pärast Premium 7 teenindusjaamade ülevõtmist omab ja opereerib Circle K Eesti AS  57 täisteenindus- ja 19 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 650 inimest, neist pisut vähem kui 600 teenindusjaamades. Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, mis annab tööd 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 000 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077