Autor: Logistikauudised.ee • 3. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarmo Tael saab Itella Balti riikide juhiks

Tarmo Tael asub juhtima Itella pakivedu ja logistikateenuseid Balti riikides.
Foto: Eiko Kink
Alates 1. jaanuarist on Balti riikides Itella pakiveo ja logistikateenuste piirkonnajuht Tarmo Tael. Itella kuulub Soome logistikaettevõttele Posti Grupp.

“Asun uuest aastast juhtima Itella tegevust Balti riikides ning tahan tugevdada Itella teenuste kogumit siinses regioonis. Posti jätkab samal ajal panustamast meie logistikateenuste arendamisse, toetades ja ellu viies nägemust ühtsest Soome ja Balti logistikaturust," ütles Tarmo Tael pressiteates. 

"Tervitan Tarmo Taela tulekut Posti Gruppi juhtima meie Balti riikide pakiveo- ja logistikateenuseid. Hindame kõrgelt tema kullervedude kogemusi ja logistika-alaseid suhteid Balti riikides. Meie eesmärk on olla kliendi esimene valik logistikateenuste ja e-kaubandust toetavate teenuste osas nii Soomes kui ka Balti riikides," sõnas Posti Grupi asepresident Jukka Rosenberg.

Tarmo Tael tuleb Posti Gruppi kullerfirmast DPD Eesti, mille juhina ta on töötanud alates 2006. aastast.

Itella Logisticsi ja sellega ühineva Itella SmartPOSTi juht Eestis on Meelike Paalberg, Läti ja Leedu üksuseid juhib Rasma Saule.

Posti Grupp tegutseb Balti riikides Itella nime all alates 2006. aastast, pakkudes laoteenuseid, transporti ja pakivedu. See on suurim pakipoodide, automaatide ja kojuveo teenuse pakkuja Balti riikides.

Postil on e-kaubanduse teenindamise koostööleping logistikaettevõtetega DHL ja Bring, kattes 16 riiki 43 000 teeninduspunktiga. Lisaks Soome turgu katvale pakiveovõrgustikule on Postil Balti riikide kõige laiem Eestit, Lätit ja Leedut kattev 1200 pakipunktiga võrgustik.

Posti Grupp tegutseb 9 riigis, 2015. aasta käive oli 1,65 miljardit eurot. Ettevõte annab tööd ligi 22 000 inimesele. Soomes töötatakse nime Posti all ja teistes riikides nime Itella all.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077