Autor: Harro Puusild • 20. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötukassa: transpordifirmata oleks kontoritooli vedu kallimaks läinud

Kontoritool
Foto: Meeli Küttim
Kontoritooli vedamine oleks läinud oluliselt kallimaks, kui töötukassa oma inimene oleks seda ise viima läinud, ütles Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel Postimehele.

Eesti Töötukassa selgitas asutuse Facebooki lehel kontoritooli transporti kommenteerides, et tegemist on erivajadusega kliendi tarbeks kohandatud kontoritooliga, mille kasutamise üks klient lõpetas ja tool anti kasutada uuele kliendile teises maakonnas.

„Kahe töötukassa maakondliku osakonna vahel tooli transportimiseks võeti vastavalt Euroopa Sotsiaalfondi reeglitele kolm hinnapakkumist,“ selgitas asutus ja lisas, et töötukassa maakondlikes osakondades ei tööta halduspersonali, seetõttu ostetakse transporditeenus sisse.

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ütles Postimehele, et kuna selle tegevuse toeks kasutatakse Euroopa sotsiaalfondi raha, siis reeglid näevad ette kolme hinnapakkumise küsimust.

Sobivaks vedajaks tunnistati tema sõnul Cargobus, mis toimetab tooli 12 euroga Pärnust Viljandimaale. «Ma arvan, et 12 euro eest on see väga otstarbekas,» ütles Paavel.

Tema arvates oleks läinud oluliselt kallimaks, kui inimene oleks läinud seda ise viima. «Ja ma arvan, et selle jaoks transpordifirmad ju olemas ongi. Me ei taha ju endale asutusse luua eraldi abivahendite haldamise, ladustamise, hoolduse ja transpordi süsteemi. Seda me kindlasti ei tee,» rõhutas ta.

Eile kirjutasime, et Eesti Töötukassa on välja kuulutanud hinnapakkumiste vooru, mille käigus soovib leida vedajat ühe kontoritooli transportimiseks ühest maakonnast teise. Loe uudist pikemalt SIIT.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077