Autor: Logistikauudised.ee • 20. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itella Logistics ja Itella Smartpost ühinevad

Itella Logisticsi tegevjuht Meelike Paalberg
Foto: Itsella
Itella Logistics ja Itella Smartpost ühinevad alates 1. detsembrist üheks ettevõtteks. Pakiautomaatide teenus jätkub Itella Smartposti kaubamärgi all.

“Itella lähiaastate eesmärk on suurendada oma turuosa Eesti pakiautomaatide teenuse turul. Samuti soovime laiendada pakutavate teenuste portfelli ning olla jätkuvalt kvaliteetse ning usaldusväärse teenuse pakkuja nii äri- kui erakliendile," ütles Itella Logisticsi tegevjuht Meelike Paalberg pressiteates. 

Ta lisas, et Klientide jaoks muutub Itellaga suhtlemine ja asjaajamine edaspidi selgemaks ja lihtsamaks ning edaspidi saab logistika täisteenuse ühest kohast. "Saame senistele Smartposti klientidele pakkuda laologistika teenuseid, mere- ja lennuvedu, üle-Euroopalist pakiveoteenust ja Baltikumi-sisest pakiveoteenust. Seni Smartpost neid teenuseid ei pakkunud. Pakkide saatmise teenuse osas ühinemine muutusi kaasa ei too," selgitas Paalberg. 

Itella Smartposti müügi- ja turundusdirektor Alice Vergi lisas, et ettevõte liidab Smartposti pakiautomaatide võrguga Itella Logisticsi 66 pakipoodi. "Läbirääkimised pakipoodide võrgustiku edasise laienemise osas käivad. Itella Smartpostil on praegu Eestis 91 pakiautomaati ning Smartposti pakiautomaadid katavad lisaks Eestile ka kogu Soomet. Soomes on praegu 479 pakiautomaati ja 32 697 kapiust," märkis Vergi. 

Ettevõtete ühendamisel jäävad tööle samad inimesed, ühendatakse müügi-, raamatupidamis- ja personaliosakonnad. 

Itella Logistics on Soome Posti Gruppi kuuluv rahvusvaheline logistikaettevõte, mis on Balti riikides esindatud alates aastast 2006. Itella Logistics pakub äriklientidele maantee-, mere- ja lennutransporti ning laologistika täisteenust, alates detsembrist 2016 ka pakiautomaadi teenust, kullerveoteenust ning ekspressveoteenust. Ettevõttel on Eestis 91 pakiautomaati. Itella annab Balti riikides tööd 310 inimesele, Eestis on ametis 175 inimest.

Posti Grupp tegutseb 9 riigis, 2015.aasta käive oli 1,65 miljardit eurot. Ettevõte annab tööd ligi 22 000 inimesele. Soomes töötatakse nime Posti all ja teistes riikides nime Itella all.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077