Autor: Logistikauudised.ee • 3. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veel jõuad! Kandideeri Aasta Logistikateole

Aasta Logistikategu 2015 võitja OÜ Live Technologies omanik Ojari Paas.
Foto: Raul Mee
Logistikauudised.ee kuulutab tänavu juba 15. korda välja traditsioonilise konkursi Aasta Logistikategu. Otsime taas parimat logistikasaavutust ja palume oma logistikategu üles anda hiljemalt 19. oktoobriks.

Aasta logistikateo konkursi eesmärk on tunnustada tööle pühendunud logistikajuhtide saavutatud edu organisatsioonile püstitatud eesmärkideni jõudmisel. Konkursile on kutsutud osalema kõik Eesti logistikaprofessionaalid.

Saatke oma aasta logistikateo lühitutvustus, mis vastab küsimustele: “Milline oli 2015/2016. aastal ellukutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varu de ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid?”.

 

Aasta Logistikategu 2016 konkursi olulised tähtajad

19. oktoober Logistikateo esitamise tähtaeg, kirjelduse maksimaalne maht 100 sõna.

Saata aadressile [email protected]

25. oktoober kuulutatakse finalistid välja Äripäeva kuukirjas Logistika

17. november kuulutatakse võitjad välja Logistika Aastakonverentsil.

Logistikateenuste pakkuja ning transpordifirmade puhul võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid. Võistlustöö kirjeldus tuleb koostada lakoonilises vormis, kuid see peab kindlasti andma vastused küsimustele: Mis oli logistikateo eesmärk? Milline oli logistikateo protsess? Millised on praeguseks selgunud tulemused? Kirjeldus peab olema kokku maksimaalselt 100 sõna.

Kõigi kandideerivate logistikategude seast valib logisti kaajakirjanikest ning PROLOGi juhatuse liikmetest koosnev žürii välja kuni 10 finalisti, mida tutvustatakse Äripäeva kuukirjas Logistika ning teemaveebis logistikauudised.ee.

Finaliste hinnatakse nii žürii ja logistikaavalikkuse poolt hääletamise teel. Sealjuures on žürii otsusel 50% ning avalikkuse hinnangutel 50% osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks žürii otsus.

Kolme võidutööd esitletakse ja autasustatakse 18. Logistika Aastakonverentsi raames 17. novembril.

Varasematel aastatel on Aasta Logistikateo Suure Auhinna pälvinud Live Technologies, Häirekeskus, ELRON, EVR Cargo, Eesti Logistikaklaster, DPD Eesti, SmartPOST, Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV Transport), Schenker ja Telema.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077