3. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sanitex korraldab ümber logistika juhtimist

Hendrik Tibar liigub Sanitexist samasse kontserni kuuluvasse Baltic Logistic Solutions'i kommertstegevust juhtima.
Foto: Julia-Maria Linna
Hiljuti uues suures logistikakeskuses tööd alustanud ja kevadel logistikafirma Agora DC ostnud Sanitex korraldab kontsernis ümber juhtimist.

„Sanitexist liiguvad inimesed BLSi (Baltic Logistic Solutions)“, kommenteeris senine Sanitexi logistikateenuste kommertsjuht Hendrik Tibar kuuldusi, et ta lahkub hulgifirmast Sanitex. 1. augustist on Tibar BLSi Eesti kommertsosakonna juht. Tegemist on esialgu kontsernisisese liikumisega, sest BLS kuulub Sanitexiga samasse Leedu kontserni, ütles Tibar, jättes täpsustamata sõna „esialgu“ tähendust vastuses.

Baltic Logistic Solutions on Balti riikide suurimaid logistikafirmasid, mis jõulisemaks sisenemiseks Eesti logistikateenuste turule ostis kevadel Eestis logistikafirma Agora DC. Agora DCid juhtinud Ando Nõupuu jätkab ka BLSi juhina Eestis.

Tibar ütles, et ei soovi praegu muutusi pikemalt kommenteerida, kuna need on alles toimumas. „Uudiseid on oodata paari nädala pärast,“ lubas ta.

Agora DC tegevuse ülevõtmist hindas ta edukaks ja kinnitas, et ükski klient ei ole lahkunud pärast Agora muutumist BLSi omandiks. Ka Sanitexi uus logistikakeskus on tööd alustanud. „Ametlik avamine seisab alles ees, kuid käivitamine on läinud plaanipäraselt,“ lausus Tibar. Ta möönis, et puhkuste perioodil toimunud kolimine uude logistikakeskusesse oli keeruline ja tuli ette ka tõrkeid. Kuid need ei ole olnud nii suured, et mõne kliendi kaup oleks jäänud tarnimata,“ kinnitas ta.

Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077