Autor: Logistikauudised.ee • 28. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oil Trading Estonia uus omanik sihib merendussektorit

AS QLS juhatuse liikme Mihkel Niinemäe sõnul soovib ettevõte taastada määrdeainete müügi merendussektorile.
Foto: QLS
Texaco määrdeainete ainuke ametlik esindaja Baltimaades, QLS AS omandas määrdeainete müügiga tegeleva Oil Trading Estonia. Ettevõtte juhatuse liige Mihkel Niinemäe sõnul plaanib ühendatud ettevõte tugevdada eksporti ja taastada müük merendussektorile.

Niinemäe sõnul võimaldab OIL TRADING Estonia omandamine laiendada pakutavate toodete valikut. Oil Trading Estonia on Balti riikides tegutsenud üle 12 aasta ning ettevõtte tehnilisse parki kuuluvad mahutid, transpordivahendid ning muud õlikäitlemiseks vajalikud seadmed, mis võimaldab määrdeainetega varustada rahvusvahelisi ja kohalikke laevafirmasid, raudtee-ettevõtteid, ehitustranspordifirmasid, autoteenindusi ja -kauplusi ning transpordifirmasid. „Ühendatud ettevõttes töötab 12 inimest ning lähiajal värbame uusi töötajaid müügimeeskonda, et suurendada müüki Balti riikides ja ka eksporditurgudel. Eesmärk on samuti taastada müük merendussektorile,“ rääkis Niinemäe.

QLS AS ja Hollandi ettevõtte Enviem Lubricants Holding B.V  vahel toimunud ostu-müügi tehingu hind on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne. Tehingu läbiviimist nõustasid advokaadibürood Leppik & Partnerid ning Boekel Hollandist ja tehingut aitas finantseerida Swedbank.

Eesti kapitalil põhinev QLS AS on aastast 2006 ainus volitatud Chevron Corporationi Texaco, Havoline ja Ursa kaubamärkidega tähistatud õlide ja määrdeainete ametlik maaletooja ja turustaja Eestis, Lätis ja Leedus. 2015. aasta oktoobrist esindab QLS AS Eestis ka auto- ja motospordi maailmas tuntud määrdeainete kaubamärki Petronas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077