Autor: Logistikauudised.ee • 23. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millised on ühe maailma suurima tax-free-kaubandusfirma 3 uut laolahendust?

Tallinki tänavu avatud logistikakeskus
Foto: Andres Haabu
Tänavu 12. korda toimuval laonduse aastakonverentsil Laoseis 2016 räägib teiste seas Tallink Duty Free logistika- ja tarneahelajuht Allar Lauring sellest, millised on ühe maailma suurima tax-free-kaubandusfirma Tallinki 3 uut laolahendust, mis aitavad Tallinkil muutuda efektiivsemaks.

Konverentsi selle aastases fookuses on laonduses toimuvad suurarendused ning ladudes rakendatavad lahendused, mis aitavad ettevõttel kulusid kokku hoida.

Päeva esimeses pooles räägib Uus Maa Kinnisvara analüütik Igor Habal, millistes piirkondades toimuvad suurimad lao- ja tootmispindade arendused. Sellest, kuidas uutesse ladudesse tööjõudu leida, räägib Risto Tõns tööjõuvärbamise ettevõttest Barona Eesti. Konverentsil räägime, kuidas muudavad uued laoarendused tööjõutrende ja mida peaksid ettevõtted tegema, et hoida olemasolevat tööjõudu ning meelitada uusi töökäsi. Lisaks kuuleme lähemalt aina hoogu koguvast stock-office'ite trendist. Oma kogemusest, kuidas säästa stock-officiga, räägib Balti Kella omanik Richard Õunap.

 

Enda kogemusi jagab ka Balti riikide üks suuremaid hulgikaubandusettevõtteid Sanitex Eesti, kellel Eestis peatselt valmimas uus laoarendus. Ettevõtte Eesti ja teiste Balti riikide ladudes kasutatavatest lahendustest tulevad rääkima ettevõtte logistika ja kommertsosakonna juht Hendrik Tibar ja Balti riikide ühe suurema logistikaettevõtte Baltic Logistics Solutions logistikajuht Andrius Jurgelevičius. Rimi kvaliteedijuht Evelin Edro räägib, miks võtsid nad laos kasutusele ladustamis- ja transpordi kvaliteedistandardi ning kuidas aitavad õiged kvaliteedimõõdikud neil raha säästa.

Konverentsi programmiga saab tutvuda SIIN.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077