Autor: Logistikauudised.ee • 18. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Raudtee juhid valitud

Eesti Raudtee uus infratsruktuuridirektor Toomas Alle on varem töötanud NCC ehitusdirektorina.
Foto: Andras Kralla
ASi Eesti Raudtee juhatuse esimehe Sulev Loo kõrvale kinnitati ametisse ka teised juhatuse liikmed.

Märtsist asub ametisse uus infrastruktuuridirektor Toomas Alle, juhatuse liikme-finantsdirektori kohal jätkab Toomas Virro.

Alle on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ehituse alal ning pikalt töötanud ehitusettevõtete Skanska ja NCC ehitusdirektorina. Uus infrastruktuuridirektor asub ametisse töölepingu alusel.

Eesti Raudtee juhatuse liikme-finantsdirektori ametikohuseid 2013. aastaast täitnud Virroga otsustas ettevõtte nõukogu sõlmida uue juhatuse liikme lepingu 5 aastaks. Virro on lõpetanud Tartu Ülikooli ärirahanduse ja investeeringute ning raha ja panganduse eriala. Enne raudteele tööle asumist on ta olnud tegev finantsjuhina AS NT Marine ja Kiviõli Keemiatööstus.

Eesti Raudtee juhatuse esimehe Sulev Loo sõnul on Toomas Virro tõendanud end professionaalse juhina raudteele väga keerulistes oludes. „Tänan kõiki juhatuse liikme-finantsdirektori ametikohale pürginud 27 kandidaati. Usun, et just Toomase professionaalne pädevus ja pikaajaline kogemus nii raudteel kui logistikasektoris laiemalt aitab kindlustada tõhusaima kombinatsiooni kogemustest, järjepidevusest ning uutest ideedest ja lähenemisest, mida toovad kaasa lisaks infrastruktuuridirektorile veel mitmed lähiajal tööle asuvad uued meeskonna võtmeliikmed.“

Loo kinnitusel on Alle tulemuslik tegevus rahvusvahelistes ehitusettevõtetes andnud tugeva juhtimiskogemuse ehituse vallas, sealhulgas Euroopa Liidu kaasrahastatavate mastaapsete projektide juhtimise näol, mis raudteel on oluline.

AS Eesti Raudtee nõukogu esimees Raivo Vare sõnul on tal hea meel, et raudtee juhtkonnas hakkab formeeruma hea sulam kogemustest ja värsketest asjatundlikest tippjuhtidest, mis võimaldab tulemuslikumalt keskenduda raudtee ohutus-, arendus- ja äritegevusele tänases mitte sugugi lihtsas olukorras.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077