1. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Bussi juhatuse esimees läks juhtima Selveri e-kaubandust

Gunnar Obolenski
Foto: Eiko Kink
ASi Sebe reisijateveoga tegeleva OÜ Eesti Buss endine juhatuse esimees Gunnar Obolenski asus juhtima äsja avatud Selveri e-teenuseid.

Obolenski viimane tööpäev Eesti Bussis oli 21. oktoobril. „Töösuhe lõppes seoses püstitatud eesmärkide täitumisega, milleks oli ettevõtte struktuuri- ja Eesti kaugliinivõrgu vastavusse viimine muutunud turuolukorraga ning uue konkurentsivõimelise toote turuletoomine,“ selgitas Obolenski. T apidas bussiettevõttes oma suurimaks õnnestumiseks Eesti esimese odavbussifirma Simple Express liinivõrgu käivitamist, mis võimaldab sõita 1-eurose piletiga 18-nesse Eesti suuremasse linna. Samuti ka Lux Express liinivõrgu laiendamine Kuressaarde, Haapsallu ja Võrru.

Obolenski töötas Eesti Bussi juhatuse esimehena 2014. aasta kevadest. 2012. aastal töötas ta ka SEBE sõsarettevõttes Lux Express arendades uusi tooteid ning parendades teenusekvaliteeti.Pärast Obolenski lahkumist Eesti bussist läks ettevõtte juhtimine üle Sebe juhatuse esimehele Kuldar Väärsile.

Obolenski on ka varem töötanud Selveri ettevõtetes olles Selveri Köögi toote- ja turundusjuht. 10. novembrist alustas ta tööd Selveri e-kaubanduse juhina. „Vastutan suure arengupotentsiaaliga tulevikukaubanduse valdkonna eest, ehk värskelt avatud e-Selveri teenuse-, arenduste- ja konkurentsivõimelise arengu eest,“ tutvustas Obolenski oma uue ametikoha ülesandeid.

Selver avas e-kaupluse tänavu 9. novembril. Lähemalt saab Selveri e-kauplusest lugeda Äripäeva Kaubanduse teemaveebist.

Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077