Autor: Tanel Raig • 2. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endine transpordi asekantsler lennujaama turundust juhtima

Tallinna Lennujaama uus turundusjuht Eero Pärgmäe.
Foto: Raul Mee
Tallinna Lennujaama uue turundusdirektorina asus ametisse endine majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi transpordi asekantsler Eero Pärgmäe.

Pärgmäe hakkab vastutama Lennujaama äriarenduse, lennundusturunduse ja kliendisuhete eest.

Pärgmäe on lõpetanud Tartu Ülikooli turunduse ja välismajanduse eriala ning töötanud 14 aastat majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis, neist aastatel 2007-2014 transpordi asekantslerina. Sellest ajast pärineb ka tema tihe kokkupuude lennundusvaldkonnaga. Pärgmäe osales näiteks Ryanairi Tallinna lennujaama toomise projektis.

Tänavu aasta on Pärgmäe töötanud teaduspargi Tehnopol arendus- ja kinnisvarajuhi kohal.

“Lennunduses loevad usaldus ja kogemus,” rõhutas Tallinna Lennujaama juhatuse esimees Rein Loik. “Eerol on ette näidata pikaajaline töö transpordivaldkonnas, lennunduse põhjalik tundmine ja rahvusvahelise koostöö kogemus. Mul on hea meel, et saime enda meeskonda nii suure pagasiga inimese.”

Pärgmäe kinnitusel on transpordivaldkond talle südamelähedane ning Tallinna Lennujaam suurepärane koht oma kogemuste rakendamiseks. “Tallinna Lennujaam on võitnud reisijate ja lennufirmade südamed hea teeninduse ja mugava keskkonnaga. See on suure töö tulemus ja seda tööd tuleb jätkata,” kinnitas Pärgmäe. “Minu väljakutse on leida selle kõrval ka uusi võimalusi lennujaama arenguks.”

Tallinna Lennujaama senine turundusjuht Erik Sakkov läks üles ehitama uut riiklikku lennufirmat Nordic Aviation Group, mille juhatusse ta oktoobri alguses valiti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077