Autor: Tanel Raig • 15. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SuperBus avab esimese liini Tallinnast

SuperBus.com avab koostöös sõsarettevõttega PolskiBus.com oma esimese bussiliini Eestist Tallinna ja Varssavi liinil.

Reisid liinil Tallinn-Riia-Vilnius-Byalistok-Varssavi algavad 1. oktoobril. Mõlemal suunal hakkavad bussid väljuma kaks korda päevas. Uuel liinil teenindavad reisijaid Tallinnast Vilniuseni Superbus.com bussid ja sealt edasi jätkub sõit Polskibus.com bussidel, kuid sama piletiga. Superbus.com kasutab Van Hool Astromega  14,5-meetriseid busse, kus on 89 istekohta.

PolskiBus.com tegevjuht Barry Pybis ütles pressikonverentsil rääkides laienemisest Poola turul kuni Tallinnani, et reisidele oodatakse inimesi, kes soovivad lendamise asemel läbida vahemaid maapinnal, kuid sama mugavalt ja kordades odavamalt. „Erinevalt lennureisidest on meie bussides olemas kogu aeg internet, samas kui muud mugavused ja teenused ei jää lennureiside omadest sugugi alla. Loodame mugavusi pakkudes meelitada bussisõitu proovima ka neid inimesi, kes seni lendasid või ise autorooli istusid,“ rääkis Pybis. Ta lisas, et olulise eelisena pakutakse soodsaid pileteid, mille hinnad algavad 1 eurost + 1 eurot broneerimise tasu.

SuperBus.com on esitanud taotlused liinilubade saamiseks ka Tallinnast Tartusse, Pärnusse ja Narva. Maanteeamet ei ole erinevatel põhjustel ettevõttele Eesti siseturul tegutsemiseks seni lube andnud. “Oleme tõesti pettunud, et ei ole seni saanud kohalikke liinilube, aga me ei kao Eestist kusagile, ja me võitleme lõpuni nende lubade saamise eest,” ütles SuperBus.com juht Lauri Helke. ”Tallinn Varssavi liini avamise üle on meil just seepärast eriti hea meel, et saame lõpuks Eesti inimestele pakkuda vähemalt ühel viisil oma teenust, et nad saavad meie mugavaid busse paremini tundma õppida ja loodetavasti hakkavad meid veelgi rohkem armastama. Loodame, et see on kõigest esimene samm meie pikaaegses koostöös Eesti turul, ja saame juba varsti osutada oma teenuseid ka Eesti linnade vahelistel liinidel,“ lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077