Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 28. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sheremetjevo andis Estonian Airile täpseima lennufirma tiitli

Moskva Sheremetjevo lennujaamas peetud tseremoonial, kus tunnustati punktuaalsemaid lennuettevõtteid, sai Estonian Air täpseima lennukompanii tiitli.

Moskva Sheremetjevo lennujaam omistas esimese poolaasta tulemuste põhjal Estonian Airile täpseima lennufirma tiitli välismaiste lennufirmade kategoorias (alla saja tuhande reisijaga aastas antud liinil), et rõhutada lendude õigeaegse väljumise tähtsust, teatas ettevõte. 

Moskva Sheremetjevo on Venemaa suurim lennujaam, mis teenindab rahvusvahelisi regulaarlende rohkem kui 200 sihtkohta üle maailma.

"Antud tiitel – olla täpseim rahvusvaheliste lennuettevõtete hulgas – on meile väga oluline tunnustus. Estonian Air on täpseima lendaja tiitli pälvinud ka sellistes suuremates rahvusvahelistes lennujaamades, nagu Amsterdam Schiphol, Brüssel ja Kiiev Boryspil. Pakkuda head teenindust ja Tallinnast algavaid regulaarseid otseühendusi on see suund, mille poole püüdleb kogu Estonian Airi meeskond,“ lausus Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

Esimesel kuuel kuul oli Estonian Airi lendude punktuaalsus ehk väljumise täpsus (15 minutit) 91,0 protsenti ja juunis 91,6 protsenti.

Estonian Airi eesmärk on pakkuda regulaarseid lennuühendusi vähemalt kaks korda päevas Eestile strateegiliselt olulistesse sihtkohtadesse, kuhu on olemas piisav nõudlus. Euroopa äärealal asuvale väikesele Eesti-sugusele riigile on head lennuühendused majanduslikult ja eluliselt olulised ning Estonian Air on pühendunud nende teenuste pakkumisele.

Estonian Air on suurima turuosaga lennufirma Tallinna lennujaamas. Estonian Airi regulaarlendude liinivõrku kuuluvad järgmised sihtkohad: Stockholm (Arlanda ja Bromma), Kopenhaagen, Amsterdam, Brüssel, Oslo, Moskva, Peterburi, Kiiev, Vilnius ja Trondheim. Oktoobri lõpuni toimuvad ka hooajalised lennud Münchenisse, Pariisi, Berliini, Nice’i, Splitti, Viini ja Milanosse.

Lisaks otselendudele pakub Estonian Air koostöös partnerlennufirmadega jätkulende enam kui 280 sihtkohta. Näiteks on Stockholmi Arlanda, Kopenhaageni ja Amsterdami lennujaamad tähtsad transiitlennujaamad, mis pakuvad häid edasilennu võimalusi üle terve maailma.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077