Autor: Logistikauudised.ee • 22. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikauudised lisab portfelli Eesti suurimad logistikakonverentsid

Meediaettevõtte Äripäev konverentsiportfelliga liideti Eesti suurimad logistikakonverentsid, mida hakkab korraldama teemaveeb logistikauudised.ee.

Äripäevaga liituvad Illimar Paulile kuuluva OÜ Sensei korraldatud üle kümneaastase ajalooga ladustamise ja laotehnoloogiate  aastakonverents Laoseis, Logistika aastakonverents ja Ostujuhtimise aastakonverents. Koos Logistika aastakonverentsiga võtab Äripäev üle ka sektori hinnatuima konkursi Aasta Logistikategu korraldamise ja silmapaistvate logistikategude auhindamise.

Liitumise eesmärk on pakkuda ühiste jõududega klientidele üha suuremat väärtust. Senine omanik Illimar Paul  jätkab konverentsi programmijuhina koostöös Äripäeva ja logistikakonverentside korraldaja Äripäeva teemaveebi logistikauudised.ee-ga.

Eesti logistikaturu arvamusliidri Illimar Pauli ütlusel on konverentsiturul edukaks tegutsemiseks eelkõige oluline luua, hoida ja arendada järjepidevat kommunikatsiooni oma sihtrühmadega. Arvestades rohkete omavahel integreeritud kanalite poolt loodava sünergiaga on Äripäev Pauli sõnul vaieldamatult liidripositsioonis. „Kuna Sensei konverentsid sobivad oma olemuselt ja ühtlasi täiendavad Äripäeva portfelli, jõudsime peale kolmeaastast edukat koostöökogemust kokkuleppele jätkata edaspidi Laoseisu, Ostujuhtimise Aastakonverentsi, Logistika Aastakonverentsi ja konkursi Aasta Logistikategu korraldamist Äripäeva kaubamärgi all. Kõik meie senised ja uued kliendid on oodatud registreeruma juba 25. veebruaril Sokos Hotell Viru konverentsikeskuses toimuvale 11. ladustamise ja laotehnoloogiate aastakonverentsile LAOSEIS 2015,“ lausus Paul.

Äripäeva peadirektori Igor Rõtovi sõnul on konverentsikorralduses koondumine loomulik.  "Sensei konverentside liitumine Äripäevaga suurendab  toimimise tõhusust ning loob eeldusi jätkuvaks arenguks." Äripäeva korraldatud üritustel on oodatud tänavu üle 8000 osaleja. Megatrend maailmas näitab, et internetiajastul vajavad inimesed üha enam otsesuhtlust ning konverentsidel osalemine kasvab hooga ka meil Eestis.

1998. aastal toimus esimene Logistika Aastakonverents Eesti Konverentsikeskuses Endrik Randoja eestvõttel. 2001. aastast osales moderaatorina juba Illimar Paul ja programmi hakkas 2003. aastal Paul kokku panema Logistikaühingu poolt. 2005. aastal ostis Illimar Paul Logistika Aastakonverentsi Eesti Konverentsikeskuselt ära ja asus ise korraldama.

Aasta Logistikategu pärineb aastast 2002. Väljakujunenud traditsiooni kohaselt valitakse igal sügisel aasta parim logistikasaavutus. Tänavu juba 14. korda toimuva konkursi Aasta Logistikategu eesmärk on tunnustada oma tööle pühendunud logistikajuhtide poolt saavutatud edu organisatsioonile püstitatud eesmärkideni jõudmisel. Varasematel aastatel on Suure Auhinna pälvinud Häirekeskus, ELRON, EVR Cargo, Eesti Logistikaklaster, DPD Eesti, SmartPOST, Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV Transport), Schenker ja Telema. 

Logistikauudised.ee koos Äripäevaga korraldavad  2015. aastal 6 konverentsi: ladustamise aastakonverents Laoseis 2015 (25. veebruaril), Pärnu Tarneahelakonverents 2015 „Edu valem“ (12.-13. märts), Säästliku autopargi konverents (augustis), Autovedajate aastakonverents (oktoobris), Ostujuhtimise aastakonverents (oktoobris) ja Logistika aastakonverents (novembris).

Äripäeva tiiva all tegutseb uudisteveeb logistikauudised.ee ja Logistika kuukiri, Äripäeva Teabekirjastus annab välja Transpordi- ja Logistika Infolehte ja Logistika käsiraamatut.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077