Autor: Tanel Raig • 18. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify mobiilirakendus käivitus Helsingis

Taxify käivitab tänasest tasuta taksotellimise võimaluse Helsingis, koostöös kohaliku suurima taksofirmaga Kajon. Taxify asutaja ja tegevjuht on vaid 20 aastane Martin Villing.

“Ma olen tõeliselt rõõmus, et saame käivitada Taxify teenuse Helsingis. Olen optimistlik ja ootan Soome turult kasvu, sest Taxify’d kasutades säästavad Soome kliendid iga tellimusega raha.” ütles Markus Villig, Taxify asutaja ja tegevjuht.

“Me oleme jälginud Taxify mobiilirakenduse kiiret kasvu Eestis ja teistes Balti riikides. Seetõttu on meil heameel esimese taksofirmana Helsingis võtta kasutusele Taxify mobiilirakendus, mis muudab meie klientidele takso tellimise mugavamaks ja soodsamaks.” ütles Jari Kujala, Kajoni taksofirma tegevjuht.

Soome taksoteenuste turg on aastakümneid olnud stagneerunud ja rangelt reguleeritud. Igas suuremas linnas tegutseb üks monopoolne dispetšerkeskus ja välja on antud piiratud arv taksolubasid. Selline olukord pidurdab innovatsiooni ja uute teenusepakkujate turuletulekut. Takso tellimine dispetšerkeskuse kaudu on naaberriigi pealinnas siiani maksnud mitu eurot. Taxify teenus on tasuta.

Soomes saab Taxify teenust kasutada Helsingis ja Oulus. Käesoleval aastal käivitub teenus veel Jyvaskyläs, Turus, Levis ja Rovaniemis. Samas ollakse avatud tegema koostööd kõikide Eesti ja Soome taksofirmadega.

Taxify mobiilirakendus võimaldab nutitelefoni kaudu tasuta tellida lähima takso ja seejärel jälgida takso saabumist kaardil. Sõidu lõpus saab klient anda tagasisidet taksoteenuse kohta, mis on väga oluline info taksofirmadele hea teenuse pakkumiseks.

Taxify on Eestist alguse saanud Põhja-Euroopa juhtiv mobiilirakendus taksode tellimiseks. Eelmisel nädalal võitis ettevõte Eesti Logistikategu 2014 konkursil teise koha.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077