Autor: Indrek Kald • 20. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Transiidikeskus peab Hiina transpordimessi edukaks

Hiinas Shanghais transpordimessil käinud Eesti suurim konteineri- ja üldkaubaterminalide operaator Transiidikeskuse AS peab reisi edukaks.

Transiidikeskuse ligi paarsada loodud ärikontakti vormus juba kohapeal mitmekümneks konkreetseks päringuks ja pakkumiseks.

"Hiina on meile atraktiivne just kaubaomanikele ning -saatjatele oma teenuste otse müümise seisukohast. Meie Muuga terminalide kaudu liigub juba täna arvestatavalt kaupa Aasiast Venemaale, mis meieni laevatatakse ning meie osa tarneahelast toimetab kauba edasi näiteks Venemaale suunduvaile rongidele või autodele," rääkis Transiidikeskuse juht Erik Laidvee

"Avalikkuses tuntuim on kindlasti meie koostööprojekt Mitsubishiga, kes liigutab autodetailid meie kaudu oma Venemaa koostetehasesse," lisas ta pressiteates.

Laidvee sõnul on Hiina kliendid pidanud tähelepanuväärseks eestlaste hästi korraldatud Venemaa-suunalist logistikat. "Transiidikeskuse poolt koostöös logistikapartneritega loodud ülitäpne ning graafikujärgne konteinerplokkrongiühendus Muuga ja Moskva vahel on väga tugev argument. Messil tekkinud kliendikontaktide põhjal on huvi kõrgeim konteinerites transporditavate kaupade, sealhulgas elektroonika, riiete ja muude laiatarbekaupade transiittranspordi vastu," märkis ta.

Transiidikeskuse AS on Eesti spetsialiseeritud konteineri- ja üldkaubaterminalide operaator Muuga sadamas.

Kuues logistika, mobiilsuse, IT ja tarnekanalite juhtimisele pühendanud mess toimus Shanghais 17.-19. juunini. Transiidikeskus oli iga kahe aasta tagant toimuval messil osalevast ligi 500 transpordiettevõttest ainus oma stendiga Eesti-päritolu ettevõte.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077