Autor: Raigo Neudorf • 13. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas toimuvad suuremahulised tänavate ehitusööd

Raepressi teatel jätkuvad homme, 14. juunil mitmel pool Tallinnas suuremahulised tänavate ehitustööd.

Ehitustööd käivad Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu maanteel  ning Soo tänaval. Taastusremont on käsil Tehnika tänaval (lõigus Toompuiestee – Väike-Ameerika) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel. Liikluskorralduslikud ettevalmistustööd toimuvad Harju tänava ja Kullassepa tänava rekonstrueerimiseks.

13.-14. juuni öösel teostatakse järgnevaid hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Tulika tänaval (Endla tn-Ülase tn) ja Paldiski maanteel lõigus Harku Karjääri teest linna piirini.Immutusmeetodil remonditakse täna öösel Tammsaare teel Rahumäe teest Järvevana teeni.Homme, 14. juunil  tehakse tänavate hooldusremonti Õismäe tee 2 sisekvartalis, Vilmsi tn /Poska tn, Kunderi tn, Veerenni tn (Viadukti tn-Luite tn), Kotka tn, Mooni tn, Tedre tn, Ülase tn, Sõle tn (Kolde pst-Paldiski mnt).Tallinna Transpordiameti liikluskorralduse osakond teatab, et 26. juunist kuni 30. juunini asfalteeritakse seoses Ülemiste ristmiku rekonstrueerimistöödega Järvevana teed ja kummaski liiklussuunas jääb tänase 2+2 sõiduraja asemel liiklusele avatuks kummaski üks rada.Tartu mnt ja Vana Tartu mnt ristmiku rekonstrueerimistöödega seoses soovitab transpordiamet linna sisenemiseks kasutada Tartu mnt asemel Tallinna ringteed ja siseneda sõltuvalt sõidusuuna soovist, kas Männiku tee, Peterburi tee või Laagna tee kaudu.Seoses Pärnu maantee, Kadaka puiestee ja Rohula tänava ringristmikul toimuvate asfalteerimistöödega suunatakse laupäeval, 15. juunil liinide nr 10, 20A ja 27 autobussid mõlemal liiklussuunal ümbersõidumarsruudile.Bussid sõidavad ümbersõidumarsruudil Kadaka puiestee, Kastani tänav, Päikese puiestee ja Rohula tänav.  Ajutine peatus tehakse  mõlemal liiklussuunal Päikese puiesteel enne Rohula tänava ristmikku. Liini nr 20 autobussid suunatakse ümbersõidumarsruudile Pärnu maantee, Kastani tänava ja Kadaka puiestee kaudu.Tallinna linnavalitsus vabandab ebamugavuste pärast liiklemisel teetööde piirkonnas ja palub jälgida liikluskorraldust ning olla tähelepanelik. 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077