23. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistika Pluss avab Irus uue logistikakeskuse

Eesti üks suuremaid laopidajaid OÜ Logistika Pluss laieneb järgmise aasta alguses uutele pindadele Jõelähtme vallas kui avab Irus uue logistikakeskuse.

„Oleme juba ammu kasvanud välja oma Punase tänava logistikakeskuse ruumidest ning rendime juurde üle 15 000 m2 pinda, mis näitab nõudlust suurte A-klassi tootmis- ja laopindade järele,“ selgitas ettevõtte juhataja Toomas Orutar. „Ent Lasnamäe piirkonnas, kus meie praegune keskus asub, pole meil vajaminevat pinda kuskilt võtta.“

Logistika Pluss ehitab uue Iru külla Nurmevälja logistikakeskuse. „Koha valiku tegemisel arvestasime sobivate infrastruktuuride nagu transpordivõrgu olemasoluga. Meie jaoks on tähtis, kuidas töötajad mugavalt tööle ja töölt koju saavad. Teiseks oluliseks aspektiks sai lähedus meie olemasoleva logistikakeskuse suhtes,“ ütles Orutar.

Ta lisas, et ettevõtte töötajate suurenemine on olnud järjepidev ning juba selle aasta alguses on Logistika Pluss värvanud juurde üle 20 inimese. Uue logistikakeskuse avamisel vajatakse kindlasti juurde veel töökäsi.

Keskus valmib lepingu kohaselt 2014. aasta esimeses kvartalis ning hoone ehitaja Merko Ehitus Eesti AS on ehitusega juba alustanud. Täpset lepingu hinda poolte kokkuleppel ei avalikustata, aga lepingu maksumus jääb vahemikku 7-8 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Ehitatava logistikakeskuse brutopindala on 24 000 m2 ning lisaks laopindadele tulevad hoonesse spetsiaalselt spetsiifilistele nõuetele vastav tootmispind ning kontori-, koosoleku-, riietus-, tehno- ja muud vajalikud ruumid.

Logistika Pluss OÜ pakub logistikateenuseid rahvusvahelistele tööstus-elektroonika suurkontsernidele, toidu-, alkoholi- ja esmatarbekaupade tootjatele ning maaletoojatele.

Ettevõtte põhiteenusteks on kaupade vastuvõtmine, -hoiustamine, -tellimuste komplekteerimine ja -transporditeenus üle Eesti ning lisandväärtuse andmine kaupadele. Lisaks aktsiisilao-, tollilao- ja tolliterminali- ning tollimaakleriteenuste pakkumine.

Autor: toostusuudised. ee

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077