Autor: Tanel Raig • 10. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimane aeg registreeruda Ladustamise Aastakonverentsile

6. märtsil on viimane päev registreerumiseks tänavusele ladustamise aastakonverentsile. Konverentsil on jäänud veel viis vaba kohta.

Tänavune konverents keskendub eelkõige riskide juhtimisele laos – vaatluse all on ohutust, turvalisust ja äri järjepidevust mõjutavad riskid. Riskide juhtimisest laos räägib päeva avaettekandes ka ASi Bauhof Group haldusjuht Heiki Muda. Päeva lõpus on ettekandes räägitut võimalik kogeda ja näha oma silmaga ringkäigul Bauhofi kesklaos.

Seekordse ladustamise aastakonverentsi formaat ongi varasemast erinev oma interaktiivsuse poolest. Ettekannete maht on 75% ulatuses asendatud ekspertpaneelidega ja meeskonnatöödega. Konverentsi peakorraldaja OÜ Sensei juhi Illimar Pauli sõnul polegi tegemist mitte niivõrd konverentsi, kui originaalse laojuhtimise koolitusega, mis on Eestis ainus omataoline. Põhiteemadeks on laoriskide juhtimine ja väljakutsete lahendamine.

Laoriskide maandamise parimate praktikate ekspertpaneelis osalevad Heiki Muda, Rakvere Lihakombinaadi ja Talleggi logistikadirektor Tarmo Rei, Laaduri tegevjuht Fred Märtsoo ja Alex-Kristjan Rikko OÜst Begin.

Teine ekspertpaneel käsitleb väljakutseid ladudes ja nende lahendamist. Seal jagavad oma kogemusi HAVI Logistics tegevjuht Roger Allas, Magnum Logistics laojuht Lea Ventsel, Smarten Logistics logistikadirektor Aivo Tamm, DHL Global Forwarding müügijuht Tarmo Künnapuu ja Laomaailma juhatuse esimees Tarmo Tuisk.

Päeva teises pooles toimub töötuba, kus viiakse läbi laojuhtmise koolitus kasutades probleemipõhise õppe meetodit.

Kogu konverentsi kavaga saab lähemalt tutvuda SIIT.

Konverentsist osavõtutasud:Ühe osaleja tasu, kui ühest firmast osaleb vähemalt neli inimest - 250 eurot + km

Ühe osaleja tasu, kui ühest firmast osaleb vähemalt kaks inimest - 300 eurot + kmÜhe osaleja tasu - 350 eurot + km

Registreerimine toimub kuni 6. märtsini või kuni kohtade täitumiseni. Kohtade arv on konverentsil 70 ja jäänud on veel 5 vaba kohta.

Registreerumiseks saab osavõtuankeedi täita SIIT.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077