Autor: Tanel Raig • 16. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänased liikluspiirangud

Maanteeinfokeskus ja Tallinna linn teavitavad liikluspiirangutest.

* Täna ja homme toimuvad Tallinna ringteel Luige ristmikul asfalteerimistööd. Sellega seoses on 21.kilomeetril 200-meetrisel lõigul üks sõidurada suletud ja liiklust reguleeritakse. Tänasest suunatakse Tallinn–Rapla–Türi maanteel Rapla poolt sõitjad liiklussõlme rambile üle uue ringristmiku (km 9,2).

* Harju maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Ardus (km-d 54,4-59) on 24.augustini teekatte parandustööde tõttu 1-kilomeetrisel lõigul tööde ajal üks sõidurada liiklusele suletud, kiirus piiratud 30 km/h ja liiklust reguleeritakse.

Tallinna ringteel Lagedi viaduktil (4,4.km) parandatakse täna teekatet. Kiiruspiirang 50 km/h.

* Septembri lõpuni on Hiiumaal Suuremõisa-Emmaste maantee 27. kilomeetril Harju tuuliku parkla ehituse tõttu tööde ajal piiratud kiirust 30 km/h.

* Võru maakonnas remonditakse septembri lõpuni Kose-Käbli kruusateel Ruusmäe ja Käbli vahelist lõiku (km-d 22,7-26,6). Lõigul kiirus piiratud 70 km/h , tööde tsoonis kuni 30 km/h.

* Reede, 17. augusti kella 12.00 kuni 23. augusti kella 20.00-ni on teetööde tõttu liiklusele suletud Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maantee kilomeetrid 4.5-5.3 (Vahepere tn – Keskpäeva tee). Liiklus suunatakse ümber Tallinn-Paldiski ja Harku-Rannamõisa maantee kaudu. Ühistranspordile tagatud läbipääs mööda Taludevahe teed.

Liikluspiirangud Tallinnas

* Tänasest avatakse liiklus taas Gonsiori tänaval. Liiklus hakkab sellel teelõigul toimima samuti kui enne tänava sulgemist kaks kuud tagasi ning bussiradasid Gonsiori tänava lõigule Raua tänavast Kreutzwaldi tänavani ja sealt edasi esialgu ei tule.

Kuna Lasnamäe suunal on tihe bussiliiklus, siis Gonsiori tänava lõigule Raua tänavast kuni Laikmaa tänavani märgistatakse mõlemas suunas ka bussirajad.

* Täna kell 09:00 – 14:00 on seoses hooldustöödega häiritud fooride töö Toompuiestee ja Paldiski mnt ristmikul.

* 13. augustist muutus liikluskorraldus Männiku teel ja Kauge tänavapiirkonnas. Liiklusruum aheneb oluliselt, kuid avatuks jääb kummaski suunas üks sõidurada. Sõidukiirust piiratakse vastavalt tehnoloogilisele vajadusele ning ohutuse tagamiseks jooksvalt.

* Seoses Pallasti tänaval toimuvate remonttöödega suleti liiklus Majaka tänava ristmiku ja Valge tänava vahelisel lõigul 13. augustist kuni 31. oktoobrini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077