Autor: Tanel Raig • 15. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänased liikluspiirangud

Maanteeinfokeskus ja Tallinna linn teavitavad liikluspiirangutest.

* Teetööd Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel:

Aruvalla-Kose tee-ehituse lõigul (km 26,7-40) kehtib kiiruspiirang 70 km/h ja ohtlikes kohtades kuni 30 km/h;Kosel, 41. kilomeetril ja seejärel 43,3. kilomeetril asfalteeritakse täna ca 100-meetrist lõiku. Liiklust reguleeritakse;Kose ja Raveliku bussipeatuse vahelisel lõigul (km 41-46,5) tehakse teepeenratöid, kiirus on piiratud tööde tsoonis kuni 50 km/h;Mäo-Koigi remondilõigul (km 91,2-100) kehtib 1-kilomeetrises töötsoonis kiiruspiirang kuni 50 km/h ning liiklust reguleeritakse;Variku viaduktil (187. km) paigaldatakse nädala lõpuni deformatsiooni vuuki. Üks sõidurada on suletud ja liiklust reguleeritakse;Variku viaduktist Tõrvandi ristmikuni (186,6-188,6) kehtib remonttööde tõttu kiiruspiirang 50 km/h;Lisaks tuleb arvestada teetöödega Tallinna linna sissesõidul.

* Pindamistööde tõttu kehtib kiiruspiirang 30 km/h Hiiumaal Suuremõisa-Emmaste maantee 2,5-kilomeetrisel lõigul Salinõmme ristmiku ja Õunaku vahel ning Viljandi maakonnas Kõpu-Tõramaa-Jõesuu maantee 3,5-kilomeetrisel lõigul Tipul.

Liikluspiirangud Tallinnas

* Täna lõpetatakse soojatorustiku vahetus ja tänava rekonstrueerimine Gonsiori tänaval - tee on asfalteeritud, tehtud on teekattemärgistus ning alates homsest avatakse liiklus liinibussidele ja sõita saavad ka kõik teised sõidukid. Liiklus hakkab sellel teelõigul toimima samuti kui enne tänava sulgemist kaks kuud tagasi ning bussiradasid Gonsiori tänava lõigule Raua tänavast Kreutzwaldi tänavani ja sealt edasi esialgu ei tule.

Kuna Lasnamäe suunal on tihe bussiliiklus, siis Gonsiori tänava lõigule Raua tänavast kuni Laikmaa tänavani märgistatakse mõlemas suunas ka bussirajad.

* 13. augustist muutus liikluskorraldus Männiku teel ja Kauge tänavapiirkonnas. Liiklusruum aheneb oluliselt, kuid avatuks jääb kummaski suunas üks sõidurada. Sõidukiirust piiratakse vastavalt tehnoloogilisele vajadusele ning ohutuse tagamiseks jooksvalt.

* Seoses Pallasti tänaval toimuvate remonttöödega suleti liiklus Majaka tänava ristmiku ja Valge tänava vahelisel lõigul 13. augustist kuni 31. oktoobrini.

* Neljapäeval, 16. augustil kell 09:00 – 14:00 on seoses hooldustöödega häiritud fooride töö Toompuiestee ja Paldiski mnt ristmikul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077