Autor: Tanel Raig • 8. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänased liikluspiirangud

Maanteeinfokeskus ja Tallinna linn teavitavad uutest liikluspiirangutest

* Seoses asfalteerimistöödega muudetakse täna ja homme liikluskorraldust Tallinna ringteel Luige eritasandilise ristmiku ehitusobjektil.

Täna toimub liiklus Jüri poolt tulles kuni Raplasse pöörava rambini vasakul niidil. Tallinna ringteelt Tallinna viiva rambi liiklus muudetakse kahesuunaliseks.Homme suletakse liiklussõlmes Tallinna ringteelt Tallinna viiv ramp ja kogu liiklus Tallinn-Rapla-Türi maanteel antud lõigus toimub reguleerijate abiga Tallinnast ringteele viival rambil. Lisaks reguleeritakse Tallinna ringteel km-d 17,5-17,65. Neljapäeval soovitatakse võimalusel Luige ristmikku vältida.

Teetööd Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel

*Aruvalla-Kose tee-ehituse lõigul (km 26,7-40) kehtib kiiruspiirang 70 km/h ja ohtlikes kohtades kuni 30 km/h;

*Kose ja Raveliku bussipeatuse vahelisel lõigul (km 41-46,5) jätkuvad täna ja homme asfalteerimistööd. Liiklust reguleeritakse fooridega, tipptunnil reguleerijatega ja kiirus on piiratud tööde tsoonis kuni 30 km/h. Asfalteerimistööde ajaks kell 12.00-15.00 Vardja ristmikul (km 43,2) suletakse liiklusele Vardja-Ravila maantee algus. Ümbersõit toimub Kose kaudu;

*Mäo-Koigi remondilõigul (km 91,2-100) kehtib tööde tsoonis kiiruspiirang kuni 30 km/h ning liiklust reguleeritakse.

Lisaks tuleb arvestada teetöödega Tallinna linna sissesõidul.

Reedeni freesitakse teekatet Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maanteel Tallinna (linna piir) ja Tabasalu vahelisel remondilõigul. Liiklust reguleeritakse ja kiirust piiratakse kuni 30 km/h.

Sademeteta ilma korral teostatakse täna mõõdistustöid:

* Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Palivere-Rannaküla lõigul (Lääne maakond, km-d 58-61)

* Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Vaimõisa-Konuvere lõigul (Rapla maakond, km-d 58-61); Pärnus Papiniidu pikendusel (km-d 130,8-133,8) ning Uulu-Luuri lõigul (Pärnu maakond, km-d 144-147). Ettevaatust aeglaselt liikuvast tehnikast möödasõidul.

* Täna ja veel 10., 13., 15. Ja 17.augustil kell 8.30-20.30 võib remonttööde tõttu Harju maakonnas Põllküla-Madise maantee 2.kilomeetril asuval Põllküla raudteeülesõidul liiklus olla häiritud.

* Pindamistööde tõttu kehtib kiiruspiirang 30 km/h Lääne maakonnas Riguldi ja Võntküla vahel (km-d 11,5-16,2) ja Jõgeva maakonnas Pikknurme-Härjanurme maanteel Saduküla-Pööra lõigul (km-d 7,8.10,1).

* Nädala lõpuni puhastatakse maanteekraave Jõgeva maakonnas Pikkjärve-Tõrve teel Visustis. Kiirus piiratud tööde tsoonis 30 km/h.

* Vihmade tõttu on muutunud raskesti läbitavaks Pärnu maakonnas Kilingi-Nõmme–Kiisa maantee remondilõigul kilomeetrid 5-8 Leipste piirkonnas. 9.augustist kehtestatakse antud teele registrimassi piirang 8 tonni.

Uued liikluspiirangud Tallinnas

* Tallinna Transpordiameti liikluskorralduse osakonna teatel muutub liikluskorraldus Männiku teel ja Kauge tänavapiirkonnas alates esmaspäevast 13. augustist. Liiklusruum aheneb oluliselt, kuid avatuks jääb kummaski suunas üks sõidurada. Sõidukiirust piiratakse vastavalt tehnoloogilisele vajadusele ning ohutuse tagamiseks jooksvalt.

* Seoses Filter Temposõidu Karikasarja viimase, 6. etapiga on homme, 8. augusti õhtul Pirita-Kloostrimetsa ringrada ajavahemikul kell 18.30-21.00 liikluseks suletud. Suletakse kogu ringrada peale Pirita teega kattuva lõigu, millele piiranguid ei kehtestata. Kõigil liiklejatel palutakse ümbersõiduks kasutada Randvere teed või Narva maanteed.

Ringraja äärde jäävate majade elanikele tagatakse kojupääs kogu võistluse vältel, ent kui vähegi võimalik, siis paluvad korraldajad võistlusrajal autoga liiklemist vältida. Kui see on aga möödapääsmatu, tuleb arvestada asjaolugu, et võistleval ratturil on alati peatee, ning olla eriliselt tähelepanelik, sest võistlejate tähelepanu on võistluse ajal häiritud.

* Pallasti tänaval Valge tänava ja Majaka tänava vahelisel lõigul alustati sel nädalal kapitaalremonti, mis lõpetatakse esialgsete kavade kohaselt oktoobri lõpuks. Rekonstrueerimistööde käigus rajatakse puuduvad kõnniteelõigud, uuendatakse veevarustuse- ja kanalisatsioonitrassid,  tänavavalgustus, sidekanalisatsioon, elektrikaabelliinid.

Renoveeritava teelõigu pikkus on 820 meetrit. Ehitustööde maksumus on 1,25. miljonit Projekteeria on Viageo OÜ ja ehitaja AS Teede Rev – 2.Seoses Pallasti tänava remondiga sõidavad liini nr 39 autobussid kuni 19. augustini ümbersõidumarsruudil Lasnamäe tänav, Asunduse tänav, Pallasti tänav. Ümbersõidul tehakse ajutised peatused mõlemal liiklussuunal Lasnamäe tänaval Majaka tänava ja Lasnamäe tänava ning Asunduse tänava ja Lasnamäe tänava ristmike vahel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077