Autor: Tanel Raig • 7. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänased liikluspiirangud

Maanteeinfokeskus ja Tallinna linn teavitavad uutest liikluspiirangutest.

* Asfalteerimistööde tõttu on häiritud liiklus Harju maakonnas Kose ja Raveliku bussipeatuse vahelisel maanteelõigul (km 41-46,5). Liiklust reguleeritakse fooridega, tipptundidel reguleerijatega. Tööde tsoonis on kiirust piiratud kuni 30 km/h. Töödevälisel ajal on kiiruspiiranguks 70 km/h.

* Pindamistöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Luige maanteel Venevere-Kaasiksaare lõigul (km 37-51) ja Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Piibel (km 70-71), samuti Harju maakonnas Järveküla-Jüri maanteel Järvekülas (km 0,6-2,2) ja Valga maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Õrustelt-Supani (km 205-212).

* Pärnu maakonnas Pärnu-Tori maanteel asuva Sindi-Lodja silla remonttöödega seonduvalt on kiirusepiiranguks 30 km/h ning esineda võib lühiajalisi liiklusseisakuid.

* Teekatte remonttöid tehakse ning kiirusepiiranguks on 30 km/h Valga maakonnas Valga-Uulu maantee 36-ndal kilomeetril (Koriste oja).

* Sidekaabli paigaldustöödeks on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h Järva maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maanteel Kolus (km 82-87).

Uued liikluspiirangud Tallinnas

* Lemminkäinen Eesti AS alustas eile Männiku teel 1,16 km pikkuse teelõigu (Valdeku tn - linna piir) rekonstrueerimistöödega. Liikluskorraldus rekonstrueeritaval Männiku teel muutub alates esmaspäevast 13. augustist.

Tallinna Transpordiameti liikluskorralduse osakonna teatel muutub liikluskorraldus Männiku teel ja Kauge tänavapiirkonnas alates esmaspäevast 13. augustist. Liiklusruum aheneb oluliselt, kuid avatuks jääb kummaski suunas üks sõidurada. Sõidukiirust piiratakse vastavalt tehnoloogilisele vajadusele ning ohutuse tagamiseks jooksvalt.

Tööde käigus rajatakse 1+1 sõidurada ning kergliiklusteed mõlemale poole sõiduteed. Lisaks uuendatakse veevarustuse ja kanalisatsiooni rajatisi, paigaldatakse uued sidekaablid, uued tänavavalgustid, korrastatakse haljastus ja paigaldatakse liikluskorraldusvahendid.  Tööd on kavas lõpetada 2012.a. ehitusperioodi lõpuks. Sõltuvalt ilmastikuoludest ja teehoiutööde tehnoloogianõuetest võib ülemise asfaldikihi paigaldus, teekattemärgistus ja haljastuse taastamine lükkuda 2013.a. kevadperioodile. Projekteerija on OÜ Tinter Projekt. Ehitustööde maksumus on  2,4 milj eurot.

* Seoses Filter Temposõidu Karikasarja viimase, 6. etapiga on homme, 8. augusti õhtul Pirita-Kloostrimetsa ringrada ajavahemikul kell 18.30-21.00 liikluseks suletud. Suletakse kogu ringrada peale Pirita teega kattuva lõigu, millele piiranguid ei kehtestata. Kõigil liiklejatel palutakse ümbersõiduks kasutada Randvere teed või Narva maanteed.

Ringraja äärde jäävate majade elanikele tagatakse kojupääs kogu võistluse vältel, ent kui vähegi võimalik, siis paluvad korraldajad võistlusrajal autoga liiklemist vältida. Kui see on aga möödapääsmatu, tuleb arvestada asjaolugu, et võistleval ratturil on alati peatee, ning olla eriliselt tähelepanelik, sest võistlejate tähelepanu on võistluse ajal häiritud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077