Autor: Tanel Raig • 10. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kokkuvõte 10. aprilli logistikauudistest

Kokkuvõte logistika olulistest uudistest lehekülgedelt aripaev.ee, bestsales.ee, best-marketing.com, ehitusuudised.ee, raamatupidaja.ee, sekretar.ee, toostusuudised.ee ja logistikauudised.ee.

Neivelt kutsuks 1000 venelast Eestisse logistikat õppima. Indrek Neivelt soovitas Tallinna Tehnikaülikooli logistikainstituudi avamisel peetud kõnes tuua siia logistikat õppima tudengeid Venemaalt. „Ma ei tea kui palju te tudengeid vastu võtate, aga mina võtaks kohe esimesel aastal alustuseks vähemalt 100 tudengit Venemaalt. Võib-olla ka 1000,“ ütles Neivelt välja oma mõtte instituudi avamisel. Tema sõnul tuleb mõelda kui palju kasulikke sidemeid siin õppinud inimesed 10-20 aasta pärast annavad. LOE EDASI SIIT.

Tallinna Autobussikoondis neelab trammid ja trollid alla. Tallinna Autobussikoondise AS teatas Avalike Teadaannete kaudu, et ühendab endaga Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise ASi. LOE EDASI SIIT.

Tartu Idaringtee ehitusega segased lood. Tartu abilinnapea Raimond Tamme teatel sai 9. aprillil allkirjad Idaringtee teise ehituslõigu ehitusjärelevalve leping Teede Tehnokeskusega. Allkirjastatud ehituslõik kulgeb Tartu vangla juurest Lammi teeni ja hõlmab ka Ringtee silda. Ehitajaga lepingut veel pole. Idaringtee ehitusala ehitamise ja projekteerimise leping on kavas allkirjastada 18. aprillil. LOE EDASI SIIT.

Valmis uus rahvusvaheline ostujuhi kutsestandard. Rahvusvaheline Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Föderatsioon (IFPSM) avalikustas märtsis esmaversiooni ülemaailmsest ostujuhi kutsestandardist. Erinevaid standardeid töötatakse välja peamiselt selleks, et kaardistada kompetentse, mida inimene oma ametis olles teadma ja oskama peaks. Standardite olemasoluga lõpetatakse kohvipaksult ennustamine, keda ettevõte vajab. IFPSM-i peadirektori Charles Holden´i sõnul hakati ostujuhi standardit välja töötama umbes kahe aasta eest. Mõned nädalad tagasi, ehk 15. märtsil sai standard ametlikult avalikuks. LOE EDASI SIIT.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077