Autor: Jaana Pikalev • 23. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa postiorganisatsioonide uute ärivaldkondade juhid kohtuvad täna Tallinnas

Täna kogunevad Tallinnas Euroopa postiorganisatsiooni PostEurop äriarendus- ja IT-eksperdid foorumil Advanced Electronic Solutions Forum (AES Forum).

”See on suurepärane võimalus näidata Eestit uuendusmeelsena ka posti- ja logistikavaldkonnas ning tutvustada meie viimaste aastate arenguid viiekümne riigi osalusega organisatsioonis,“ kommenteeris AES Forum aseesimees ja ürituse korraldaja Eesti Posti infologistikadivisjoni juht Toomas Türk. Tänavuse foorumi põhiteema on tema sõnul e-kaubanduse ning infotehnoloogiliste lahenduste areng.

“Üha enam kliente soovib kasutada kiiremaid, soodsamaid ja turvalisi digitaalsetel lahendustel põhinevaid teenuseid. Traditsioonilised postiteenused asenduvad uute ja moodsate teenustega, mis on väljakutseks kõigile postioperaatoritele. Foorum on heaks võimaluseks vahetada kogemusi e-kaubanduse arengusuundadel kombineerides nii traditsioonilisi kui ka e-logistikalahendusi,” rääkis Saksa Posti (DHL) asepresident ja PostEurop juhatuse liige Jürgen Lohmeyer.

PostEuropi põhiprotsesside valdkonna (Operational Affairs) üks peamine tegevusväljund on AES Forum, mis on ellu kutsutud Euroopa postiettevõtete uudsete IT-lahendustel põhinevate teenuste edendamiseks ning uute lahenduste tutvustamiseks. Tallinnas on esindatud 13 Euroopa riigi postiorganisatsioonid.

Euroopa riikide postiettevõtteid ühendav organisatsioon PostEurop asutati 1993. aastal. Organisatsioonil on 50 liiget, kes esindavad 2,1 miljonit töötajat ning teenindavad igapäevaselt 800 miljonit klienti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077