Autor: Rivo Sarapik • 19. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tagaotsitav: parim logistikategu

Taas käivitub konkurss Aasta Logistikategu. Logistikajuhtide aasta silmapaistvaim parendus valitakse tänavu juba 10. aastat.

Konkursi Aasta Logistikategu tunnustab oma tööle pühendunud logistikajuhtide saavutatud edu organisatsioonile püstitatud eesmärkideni jõudmisel.

Konkursil saavad osaleda kõik Eesti logistikaprofessionaalid. Selleks tuleb saata oma teo lühitutvustus, vastates küsimusele:

„Milline oli 2010/2011. aastal ellukutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid?"

Logistikateenuste pakkuja ning transpordifirmade puhul võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid. Võistlustöö kirjelduse palume koostada lakoonilises vormis ning see peab kindlasti andma vastused järgmistele küsimustele:

- Mis oli logistikateo eesmärk?

- Milline oli logistikateo protsess?- Millised on tänaseks selgunud tulemused?

Aasta Logistikateo maksimaalselt 100 sõnast koosnevat tutvustust ootame hiljemalt 15. novembriks 2011 e-mailidele [email protected]  või [email protected]

Kõigi kandideerivate Logistikategude seast valitakse zhüriiliikmete poolt välja kuni 10 finalisti. Zhürii on seitsmeliikmeline ja selle koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning PROLOG-i juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva transpordirubriigi, Äripäeva kuukirjade „Logistika" ning "Transport ja Logistika" vahendusel. Samuti Äripäeva veebiversioonis.

Finaliste hinnatakse nii zhürii, kui Eesti logistikaavalikkuse poolt hääletamise teel. Sealjuures on zhürii otsusel 50% ning avalikkuse hinnangutel 50% osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks zhürii otsus.

Varasematel aastatel on Suure Auhinna pälvinud DPD Eesti, SmartPOST, Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV), Schenker ja Telema.

Konkursi Aasta Logistikategu 2011 kalender

Logistikateo esitamise tähtaeg: 15.11.2011.

Logistikateo maksimaalne maht: 100 sõna

Logistikategu saata aadressile: [email protected]  / [email protected]

Finalistide väljakuulutamine: 22.11.2011. Äripäeva Logistikarubriigis

Aasta Logistikategu 2011 võitja selgub: 21.12.2011. Logistika Aastakonverentsil

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077