Autor: Jaana Pikalev • 15. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PROLOGi tegevjuhina asus ametisse Lembit Loo

Tänasest astus ametisse Eesti Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Ühingu PROLOG-i tegevjuht Lembit Loo.

 Lembit Loo omab pikaajalist rahvusvahelist töökogemust, olles töötanud erinevates juhtimise ja müügiga seotud rollides erinevates ettevõtetes nagu Oracle, Microsoft, Olympic Entertainment Group, Rigual jt. Geograafiliselt on Lembit on elanud ja tegutsenud Eestis, USA-s , Ukrainas ja Poolas. 

„Eesti Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Ühingu juhtimine on minu jaoks huvitav väljakutse, kus loodan kaasa aidata ühingu rahvusvaheliste suhete arengule, tänaste ja homsete valdkonnaekspertide toetamisele ja tunnustamisele ning ühingu ühiskondliku kandepinna laiendamisele“ ütles Lembit Loo.

Eesti Ostu- ja Tarneahelate Ühingu juhatuse esimees Illimar Paul kommenteeris tegevjuhi kaasamise otsust järgnevalt: „PROLOG-i juhatus on tegelenud viimase aasta jooksul intensiivselt ühingu uue, laienenud strateegia väljatöötamisega. Kui senini on PROLOG-i juhatuse liikmed on 11 aasta jooksul töötanud ja töötavad ka praegu ühingu heaks ühiskondlikus korras, siis uue strateegia ja sellest tulenevate tegevuskavade elluviimiseks on vajalik pühendunud personal. Valik Lembit Loo kasuks põhines nii tema töökogemusele juhtimise ja müügi valdkonnas kui rahvusvahelisele kogemusele nii lääne kui ida turgudel.“

Eesti Ostu- ja Tarneahelate Juhtimise Ühing on Eestis tegutsenud juba üle 11 aasta ning selle tegevuse eesmärkideks on ostu- ja tarneahelate juhtimise edendamine, ühingu liikmete professionaalsete oskuste pidev tõstmine, Eesti ostu- ja tarneahelate juhtimise teematika rahvusvaheline arendamine ning eelnevate tegevuste kaudu Eesti konkurentsivõime kasvatamine.

Ühingul on 39 juriidilisest ja 122 füüsilisest isikust liiget, kellel on läbi ühingu liikmelisuse ligipääs globaalsetele ostu- ja tarneahelate juhtimise võrkustikele, võimalus aktiivselt arendada ostu- ja tarneahelate juhtimise kompetentse ning olla tunnustatud osaline valdkonna kõige mõjukama arvamusliidri tegevustes. Ühing turundab aktiivselt oma liikmete äritegevusi ning on Eestis tarneahelate juhtimise erialade kutset omistavaks organiks.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077