Autor: Jaana Pikalev • 16. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läänemeremaade ühtne laevapiletite süsteem kakskeelne

Kahe aastaga on laevapiletid.ee saanud eestlaste seas üheks eelistatuimaks kanaliks laevapiletite ostul. Nüüd on see võimalus ka kõikidel vene keelt kõnelevatel inimestel - Laevapiletid.ee pakub nii kvaliteetset venekeelset broneerimiskeskkonda kui ka kliendiabi.

„Laevapiletid.ee on arendatud põhimõttel, et alati kuvatakse parimat võimalikku hinda ning üksnes väljumisi, kuhu on vabu kohti või millele reisija sisestatud kriteeriumid vastavad. Laevafirmad teevad pidevalt sooduspakkumisi ning reisijatel oli seni üsna keeruline orienteeruda erinevate laevafirmade hinnakirjades ning eripakkumistes,“ kommenteeris Laevapiletid.ee juhataja Jaanus Põder.

 Laevapiletite tellimusportaali Laevapiletid.ee uudsus seisneb võimaluses ühtsest süsteemist jälgida samaaegselt kõikide operaatorite (Tallink-Silja, Viking Line, EckeröLine, LindaLine, Tuulelaevad) laevade väljumisi, saabumisi, reisiaegu, võrrelda hindu ning vormistada broneerimissüsteemi kaudu soovitud laevapiletid kolme minutiga. Seni võis vaba koha leidmine tippaegadel tähendada kümneid minuteid telefoni ootejärjekorras ootamist, nüüd on aga võimalik leida vaba koht broneerimissüsteemi vahendusel ning kohe pilet vormistada. Laevapilet väljastatakse elektroonselt meiliga või SMS-iga, lisaks saab pileti välja printida. Laevale minekul on pardakaardi saamiseks vaja esitada broneeringu number ja isikut tõendav dokument. „Klientide jaoks on portaal mugav, sest kasutaja ei pea teadma operaatorite tootekoode, broneerimissüsteem pakub vastavalt esitatud kriteeriumitele ise soodsaima võimaliku teenuse ja hinna ning broneerimissüsteemi kasutamine on tasuta,“ lisas Põder. Laevapiletid.ee teenindab oma kliente juba neljas keeles – eesti, vene, soome ja inglise keeles. Laevapileteid on broneerinud kahe aasta jooksul 70 eri riigi kodanikud Hong Kongist Tšiilini, Islandilt Uus-Meremaani. Kui panna üksteise järgi ritta kõik autod, millele on Laevapiletid.ee keskkonnast ülesõidupilet Soome ostetud, saab neist lahedasti teha ringi ümber Eestimaa.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077