Autor: Rivo Sarapik • 5. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti firmajuhtide tegevus sai maineka tunnustuse

Nelja Eesti veofirma juhi ja omaniku tegevus ettevõtte ning tegevusala arendamisel pälvis Rahvusvahelise Maanteetranspordiliidu (IRU) kõrge tunnustuse.

Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) nõukogu õnnitleb värskes infolehes liikmesfirmasid, kes said IRU kõrge tunnustuse osaliseks. Tunnustuse diplomi ja kuldmärgi näol said Kalle Elster (Elstera AS), Hugo Osula (Lux Express Estonia AS), Juri Šehovtsovi (Parme Trans OÜ) ja Taivo Kuusing (RMW AS).

Hugo Osula on legendaarsemaid Eesti bussiettevõtjaid, kes ostis kaks aastat tagasi Saksa partnerilt välja bussifirma Mootor Grupp, mille tuntumad kaubamärgid on SEBE ja Lux Express.

Taivo Kuusingule ja Avo Lillemäele kuuluv kunagine kiiresti kasvava firma ehk Gaselli tiitlit kandnud RMW saavutas viimases Äripäeva Autotranspordifirmade TOPis 19. koha, firma on enam kui kümnendi erinevates pingeridades edukalt esinenud.

AS Elstera, lisaks Kalle Elsterile kolmele eraisikule kuuluv 20. aastane veofirma on samuti edukas edetabelites osaleja. Viimased Autotranspordifirmade TOPis tuli kohaks 22.

Sama kehtib ka Juri Šehovtsovi suurosalusega Parme Transi kohta. Ettevõte kerkis mullu sügisel avaldatud pingereas 14. kohale.

Maineka tiitli "Top Road Transport Manager" teenivad välja nii siseriiklike kui rahvusvaheliste vedudega tegelevate ettevõtete tippjuhid, kes on oma tegevusalal teistele eeskujuks. Lisaks tiitlile ja diplomile saab firma õiguse aunimetust oma reklaamimisel-turundamisel kasutada.

Auhinna saamise eelduseks on uuendused ettevõttes, selle ühtsed väärtushinnangud ja kõrged standardid töötajaile ja töökeskkonnale ning -ohutusele. 

Võitjad valib kandidaatide seast IRU transpordinõukogu, kuhu kuulub Eestist ERAA peasekretär Toivo Kuldkepp.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077