Autor: Jaana Pikalev • 28. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uue liiklusseaduse õppefilmi saab vaadata ka mobiiltelefonist

EMT koostöös OÜ-ga Autosõit pakub klientidele võimalust kuulata ja vaadata uuest, juulikuus jõustuvast liiklusseadusest valminud õppefilmi läbi EMT SurfPort´i.

OÜ Autosõit juhatuse liikme Indrek Madari sõnul on liiklusseaduse jõustumine üks olulisemaid seadusemuudatusi käesoleval aastal, mis puudutab meid kõiki – nii autojuhte kui jalakäijaid. Jõustuvast liiklusseadusest on valminud õppefilm, mis toob välja olulisemad muutused seoses kehtiva seadusega. „Videofilmi eesmärk on anda kiire ja lihtne ülevaade uuest korrast ning teha seda varakult enne uuenduste rakendumist ja on hea, et nüüd on olemas sellega tutvumiseks ka lisaväljund - mobiiltelefon,“ lausus Madar.

EMT andmeside- sisuteenuste ja ärirakenduste osakonna juhataja Ando Meentalo sõnul on kogu infot, mis tõstab meie ühiskonna turvalisust ja mõjutab suuremat osa ühiskonnaliikmetest, oluline jagada kõikidesse võimalikesse meediumitesse – trükk, internet, mobiiltelefon jne. „Vaadates ja kuulates läbi EMT SurfPort´i uut liiklusseadust lahtiseletavat õppefilmi, saab kasutaja keskenduda sellele ka siis, kui aega pikalt arvuti taga veetmiseks ei ole,“ selgitas Ando Meentalo.

Tunnipikkune õppefilm on jagatud 10 minutilisteks lõikudeks ja need leiab SurfPort´i esilehelt „Autosõit“  lingi alt.

EMT kuulub koos Elioniga Eesti suurimasse telekommunikatsiooni- ja IT ettevõtete gruppi Eesti Telekom. Eesti Telekomi suuromanik on TeliaSonera, Põhjamaade ja Baltikumi juhtiv telekommunikatsiooniettevõte nii mobiil- kui fikssides. TeliaSoneral on 156 miljonit klienti, tegutsedes 20 riigis Põhjamaades, Baltikumis, Ida-Euroopas ja Kesk-Aasias.

OÜ Autosõit korraldab erinevaid liiklusohutusalaseid koolitusi ja vabaajaüritusi üle Eesti. Möödunud aastal ületas klientide arv 15000 piiri. Ainsa autokoolina Baltikumis omab Autosõit OÜ ISO9001:2008 kvaliteedijuhtimissüsteemile vastavuse sertifikaati. Alates 17.06.2009. a on ettevõte Euroopa Liiklusohutuse Harta (European Road Safety Charter) liige. Tegemist on suurima liiklusohutuse platvormiga, milles osalevad 27 ELi liikmesriiki

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077